Nauti auringosta turvallisesti

Auringolta suojautuminen on tärkeää kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Aurinkosuojatuotteita on markkinoilla eri muodoissa, kevyemmistä geeleistä ja emulsiovoiteista paksumpiin rasvoihin ja öljyihin.

Helposti mukana kuljetettavalla aurinkovoidepuikoilla on kätevä lisätä suojaa herkästi palaville ihoalueille, kuten huulille, nenänvarteen ja korvanlehdille. Rasvaisemmalle iholle on paras valita öljytön aurinkosuojavoide. Muista ihon puhdistus ja kosteutus heti auringonoton jälkeen, näin voit nauttia auringon suutelemasta hipiästäsi pidempään!

Valitse oikea suojakerroin

Tehokkaan aurinkosuojavoiteen tulisi antaa suoja UVA- että UVB-säteitä vastaan. Suojakerroin valitaan oman ihotyypin ja käyttötilanteen mukaan. Normaalille iholle suositellaan kotimaassa suojakerrointa 15, mutta suojakertoimen on oltava korkeampi herkkäihoisilla tai etelän aurinkoon matkustettaessa. Muista myös hiusten suojaus joko päähineellä tai aurinkosuojatuotteilla sekä silmien suojaus aurinkolaseilla.

Suojaa lasten iho huolellisesti

Paras suoja lasten herkälle iholle ovat kevyet ja ilmavat vaatteet. Lasten aurinkovoiteissa on joko pelkästään fysikaalinen suoja tai fysikaalisen ja kemiallisen suojan yhdistelmä.

Oikein käyttämällä varmistat voiteen suojatehon

Aurinkosuojavoide kannattaa levittää iholle riittävän paksu kerros noin puoli tuntia ennen aurinkoon menoa, jotta se ehtisi imeytyä kunnolla. Suojavoidetta kannattaa lisätä vähintään kahden tunnin välein ja aina uimisen jälkeen, vaikka tuote olisikin vedenkestävä.

Uusi sesonki, uudet tuotteet

Aurinkosuojavoiteet ovat yhden sesongin tuotteita, sillä pakkausta availtaessa ja kuumuudelle altistuessaan niiden käyttöikä lyhenee.

 

Kauniina kaiken aikaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.