Täydellinen ihon- ja hiustenhoitorutiini

Torstai 24.11.2016 - klo 22.18

L´Oréal Paris Pure Clay ja Extraordinary Clay -sarjojen tuotteilla hoidat ihoa ja hiuksia - täydellisesti! Katso vinkit ja hae tuotteet uudistuneelta kauneusosastoltamme.

Ihonhoitorutiini

Täydellinen ihonhoitorutiini alkaa puhtaasta ihosta. Puhdista ihosi meikistä ja epäpuhtauksista mielesi mukaan joko Sublime Fresh -puhdistusemulsiolla, -puhdistusgeelillä tai -puhdistusvaahdolla.  Tuotteet puhdistavat ihon tehokkaasti kaunistaen sitä ja antaen sille intensiivisen raikkaan tunteen.

Viimeistele puhdistus syväpuhdistavalla savinaamiolla. Pure Clay -kasvonaamiot tarjoavat miellyttävän tavan syväpuhdistaa iho ja poistaa epäpuhtaudet sekä iholla esiintyvä ylimääräinen tali. Kasvonaamiot sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea savityyppiä, jotka kirkastavat ja raikastavat ihoa. Voit valita joko mattapinnan antavan, kuorivan tai heleyttävän kasvonaamion ihosi tarpeiden mukaan.

  • Levitä ohut kerros kasvonaamiota koko kasvoille.  
  • Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia.
  • Poista naamio vaikutusajan jälkeen kasvoilta huuhtelemalla haalealla vedellä tai puhdistusliinan avulla.

Vinkki: Parhaan tuloksen saat käyttämällä eri kasvonaamiota kasvojen eri ihoalueille!

Ihon kosteutus on kaiken ”a ja o”. Kolmitehoisilla Triple Active -kosteusvoiteilla kosteutat ihoasi 24 tuntia suojaten sitä ja antamalla sille pehmeän ja miellyttävän tunteen. Valitse sopiva kosteusvoide ihotyyppisi mukaan joko normaalille ja sekaiholle, kuivalle tai herkälle iholle. Levitä Triple Active -kosteusvoidetta aamuin illoin puhtaille kasvoille ja kaulalle.

Muista pitää huolta myös silmänympärysihostasi. Silmänympärysten iho altistuu päivittäin ulkoisille haittatekijöille, kuten UV-säteille, stressille ja saasteille. Silmänympärysten ohut iho on erityisen herkkä ja taistellaksesi ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä vastaan on siitä pidettävä hyvää huolta. Levitä ihonhoitorutiinisi lopuksi aamuin illoin kosteuttavaa Triple Active -silmänympärysvoidetta kevyin liikkein silmänympärysiholle, jolloin se pysyy heleänä ja sileänä.

Hiustenhoitorutiini

Saven hyödyllinen ja puhdistava vaikutus on tunnettu jo vuosituhansia. L’Oréal Paris on luonut ainutlaatuisen hienoihin savityyppeihin perustuvan hiustenhoitorutiinin, jonka ansiosta hiuksista tulee ultraraikkaat, elinvoimaiset ja kiiltävät ja joka pitää hiukset raikkaan tuntuisina 3 päivän ajan*. Hiuspohjasi on puhdas, latvasi tuntuvat kostutetuilta ja kauttaaltaan ravituilta. 

Käsittele hiuspohja ennen shampoopesua savea sisältävällä hiusnaamiolla. Levitä Extraordinary Clay -hiusnaamio hiuspohjaan ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia, jotta tali ja epäpuhtaudet imeytyvät pois. Hiusnaamio puhdistaa hiuspohjaasi ja hoitaa hiuksiasi pehmeästi ja kevyesti.

Puhdista ja ravitse shampoolla ja hoitoaineella. Extraordinary Clay -shampoo ei sisällä silikonia. Se puhdistaa hiuspohjan ja hiukset perusteellisesti ja pitää ne raikkaina 3 päivän ajan*. Extraordinary Clay -hoitoaineen täyteläinen ja hienostunut koostumus hoitaa hiuksiasi latistamatta niitä. Hiuksesi tuntuvat sileiltä ja sametinpehmeiltä tyvestä latvoihin.

Tehosta kuivashampoolla. Kuivashampoo sisältää kolmea eri savityyppiä ja raikastaa hiuksesi nopeasti. Käytä ennen juhlia tai kiireisenä aamuna ja suihkuta n. 30 cm etäisyydeltä hiuspohjasta. Kahdessa minuutissa hiuksesi ovat jälleen raikkaan tuntuiset. Hiuksesi tuntuvat jälleen puhtailta, kevyemmiltä ja ilmavilta.

Viimeistele hiuskiinteellä. Elnettin hajusteettoman hiuskiinteen avulla saat erittäin voimakkaan pidon kampauksellesi. Voit myös sujauttaa hajusteettoman 75ml matkakoon helposti iltalaukkuun, jotta voit ylläpitää kampausta koko illan ajan.

Tervetuloa hakemaan suositut L´Oréal Paris -tuotteet oman K-citymarketisi uudistuneelta kauneusosastolta!

(*Itsearviointi, 226 henkilöä käytti shampoota)

Kauniina kaiken aikaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Vinkkejä peilipöydälle

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.