Uutta! Garnier Pure Active Sensitive

Keskiviikko 08.02.2017 - klo 15.41

Uusi Garnier Pure Active Sensitive -sarja on saapunut K-Citymarketeihin - ensimmäisenä Suomessa! Sarjan tuotteet; puhdistusgeeli, kasvovesi, sekä hoitava kosteusvoide sopivat erityisesti herkälle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia.

Pure Active Sensitive- sarjan hellävaraiset, mutta tehokkaat koostumukset poistavat epäpuhtauksia, likaa ja ylimääräistä talia ihoa kuivattamatta. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja tasapainossa ihon oman pH-arvon kanssa.

Pure Active Sensitive -puhdistusgeeli: Iho on välittömästi puhdas ja mattapintainen. Koostumus auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja rauhoittaa ihoa. Sisältää sinkkiä ja taikapähkinäuutetta.

Levitä päivittäin kosteutetuille kasvoille. Hiero hellävaraisesti keskittyen alueisiin, joilla on eniten epäpuhtauksia ja huuhtele huolellisesti. Vältä silmänympärysihoa.

Pure Active Sensitive -kasvovesi: Iho on välittömästi puhdas ja tuntuu pehmeältä. Koostumus auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja pienentämään ihohuokosia sekä antaa iholle miellyttävän tunteen. Sisältää salisyylihappoa sekä taikapähkinäuutetta.

Pyyhi puhdistetut kasvot kasvovedellä kostutetulla vanulla keskittyen alueisiin, joilla on eniten talia ja epäpuhtauksia. Ei tarvitse huuhdella.

Pure Active Sensitive - hoitava kosteusvoide: Uuden sukupolven kosteusvoide sopii erityisesti herkälle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Tehokas mutta hellävarainen ja kosteuttava koostumus taistelee finnejä ja epäpuhtauksia vastaan ihoa kuivattamatta. Rauhoittaa ihoa ja kosteuttaa 24 tuntia eikä jätä rasvaista tai tahmaista tunnetta. Sisältää sinkkiä, taikapähkinäuutetta sekä glyseriiniä.

Levitä päivittäin puhdistetulle ja kuivalle iholle 1-2 herneen kokoinen määrä. Vältä silmänympärysihoa.

Osallistu kilpailuun ja voita liput Ruisrockiin 2017

Uuden Garnier Pure Active Sensitive -sarjan saapumisen kunniaksi arvomme nyt upean Ruisrock 2017 -lippupaketin yhdelle onnekkaalle ja hänen kolmelle ystävälleen.

Katso säännöt alta ja osallistu 19.2.2017 mennessä Instagramissa!

SÄÄNNÖT

Järjestäjän tiedot:

L’Oréal Finland Oy
Niittykatu 6 B 02200 ESPOO
Y-tunnus: 0346279-6

Kilpailuaika ja osallistuminen: 

Lataa Instagramiin kuva itsestäsi ja kavereistasi, joiden kanssa haluaisit lähteä Ruisrockiin 2017 ja käytä tunnisteita #garnierkesäposse #pureactive @garniernordics @kcitymarket, niin olet mukana kahden päivän Ruisrock 2017 -lippupaketin arvonnassa neljälle hengelle (arvo 540,00). Osallistumisaika on 10.-19.2.2017 ja voittaja arvotaan 20.2.2017 Voittajan nimi/nimimerkki voidaan julkaista Ruokakeskon sähköisissä kanavissa. 

Kilpailun säännöistä ja niiden noudattamisesta:

Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan sääntöjä sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Kilpailun järjestäjä maksaa arpajaisveron. Tämä kilpailu ei ole Instagramin tukema tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen lisäksi järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelua koskevia sääntöjä. 

Kauniina kaiken aikaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Vinkkejä peilipöydälle

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.