Uutta! Lumene Invisible Illumination

Uudistuneen Lumenen Invisible Illumination -sarja yhdistää ihonhoidon ja meikkien parhaat ominaisuudet ennennäkemättömällä tavalla. Invisible Illumination -sarjan tuotteet löydät oman K-citymarketisi uudistuneelta kauneusosastolta!

Luonnollisesti hehkuvaa ihoa ei tarvitse piilottaa. Invisible Illumination on täysin uudenlainen pohjoismainen kauneusrituaali, jonka puhdasta pohjoista lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä sisältävät tuotteet heleyttävät ja kosteuttavat saaden ihon näyttämään raikkaan hehkuvalta ja viimeistellyltä.

Sarjaan kuuluvat:

Pohjoisen luonnon arktisten eliksiirien hyödyntäminen sekä puhtaan pohjoisen lähdeveden yhdistäminen tarkkaan valikoitujen ihonhoidon raaka-aineiden kanssa on ollut Lumenen kauneuden resepti jo yli 40 vuotta. Näin Lumene on luonut tehokkaita, säteilevää kauneutta korostavia ihonhoito- ja meikkituotteita, jotka palauttavat ihon luonnollisen vahvaksi, kauniiksi ja kuulaaksi; tarkoituksenaan tuoda tasapainoa ja harmoniaa keholle ja mielelle.

Uuden Lumenen kasvoina toimivat Suvi Riggs sekä Anna Piirainen ja kauneuslähettiläänä meikkitaiteilija Mariela Sarkima. Katso Marielan Invisible Illumination -vinkit alla olevalta videolta!

Tervetuloa tutustumaan uuteen Lumene Invisible Illuminationiin oman K-citymarketisi uudistuneelle kauneusosastolle!

Lumene Invisible Illumination -tutoriaali

Kauniina kaiken aikaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.