Uutta! The Body Shop -tuotteet

K-citymarket ja The Body Shop ovat aloittaneet maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen yhteistyön. K-citymarketien joulumyyntiin tulee The Body Shopin suosittuja body buttereita ja suihkugeelejä. Valikoimaa laajennetaan vuonna 2017.

K-citymarket on maailman ensimmäinen hypermarketketju, joka alkaa myydä The Body Shopin tuotteita. The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka toimii 60 maassa eri puolilla maailmaa. The Body Shopin valikoima koostuu ihon- ja hiustenhoitotuotteista sekä meikeistä ja lisäksi myynnissä on satoja erilaisia oheistuotteita kuten kampoja, pesusieniä ja meikkisiveltimiä.

Suurin osa The Body Shopin ihon- ja hiustenhoitotuotteista on kasvipohjaisia. The Body Shop tunnetaan eettisen liiketoiminnan kansainvälisenä uranuurtajana, jonka keskeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu kosmetiikan eläinkokeiden vastustaminen, oikeudenmukainen kaupankäynti köyhien yhteisöjen kanssa, ympäristönsuojelu sekä ihmisoikeuksien kunnioittaminen.

"Eettinen liiketoiminta on The Body Shopin toiminnan kulmakivi. Koska Kesko on valittu useana vuonna maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi, yhteistyön aloittaminen on luontevaa", kertoo The Body Shopin Aarno Pohtola.

Ihanat joulutuotteet kaupoissa

Joulun alla K-citymarketeihin saapuvat myyntiin uudet Seasonal Bath & Body -sarjat Frosted Berries, Vanilla Chai sekä Spiced Apple, joiden talviset tuoksureseptit muistuttavat joulun herkuista. Saatavilla ovat suositut vartalovoit ja suihkugeelit.

Frosted Berries

Moderni makea tuoksu sisältää mustaherukkaa, karpaloa, vadelmaa ja valkoisia, herkkiä kukkia. Näistä muodostuu mehukas, raikas, jäinen tuoksu. Karpalouute tulee Pohjois-Amerikasta. Frosted Berries -vartalovoi 19,50 ja -suihkugeeli 8,50.

Vanilla Chai

Tämä lämmin lohtutuoksu on sekoitus makeaa vaniljaa sekä chai-mausteita (tähtianista, kardemummaa ja sahramia). Vaniljauute tulee Madagascarista. Vanilla Chai -vartalovoi 19,50 ja -suihkugeeli 8,50

Spiced Apple

Herkullinen lämmin tuoksu, jossa on vihreää omenaa, kanelia sekä ruskeaa sokeria. Nämä muodostavat rapean, leivonnaisen mausteisen tuoksun. Kylmäpuristettu omenansiemenöljy tulee Italian Alpeilta. Spiced Apple -vartalovoi 19,50 ja -suihkugeeli 8,50

Tervetuloa hakemaan suositut The Body Shop -tuotteet omasta K-citymarketistasi!

The Body Shop -kilpailun voittajat

Voittajille on laitettu 5.12. Facebookissa yksityisviesti. Tarkistathan myös "viestipyynnöt" -kansion.

Kaisa Perolahti
Asia Sledz
Sari Koljonen
Maire Sandelin
Tytti Mäkinen
Johanna Kemppainen
Reijo Laine
Liisa Raivio
Pia Hagg
Satu Jurmu
Sari Erola
Satu Hagert
Virve Ruusunen
Oona Luomapuro
Paula Kipinä

Kauniina kaiken aikaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.