Schwarzkopf LIVE mukana Sannin kiertueella - voita liput!

Uuden albuminsa myötä Suomen virallisen listan ykkösenä viihtynyt Sanni keikkailee nyt ahkerasti ympäri Suomea. Sannin kiertue päättyy 17.12.2016 Helsingin The Circukseen, jonne sinulla on nyt mahdollisuus voittaa liput!

Sannin uusi, hänen omaa nimeään kantava albumi julkaistiin lokakuun alussa ja se myi jo ennakkoon platinaa. Myös Sannin aikaisempia albumeita Lelu (2015) ja Sotke mut (2013) on myyty huikeita määriä ja hänet on valittu vuoden naisartistiksi Emma Gaalassa peräti kahdesti (2014 ja 2016). Sanni on tuttu myös suositun Vain Elämää TV-sarjan 4. kaudelta.

Schwarzkopf LIVE on mukana Sannin kiertueella! LIVE-värit sopivat sekä tytöille että pojille, jotka haluavat Sannin tavoin erottua joukosta intensiivisellä ja rohkealla hiusvärillä. LIVE-värien Vibrancy-seerumi aktivoi väripigmentit syvällä hiusrakenteessa antaen maksimaalisen värin ja upean kiillon.

Osallistu ja voita liput Sannin keikalle

Ostamalla 31.10.-20.11.2016 välisenä aikana K-citymarketista Schwarzkopf LIVE -hiusvärin ja näyttämällä Plussa-korttia kassalla, osallistut arvontaan jossa voit voittaa 2 hengen lippupaketin Sannin kiertueen viimeiselle keikalle 17.12.2016 Helsingin The Circuksessa (K-18). Arvomme yhteensä viisi lippupakettia (arvo 50,00/pkt).

Lippupakettien lisäksi Schwarzkopf LIVE -hiusvärejä ostaneiden kesken arvotaan viisi Schwarzkopf-tuotekassia (arvo 50,00/kpl)

Arvonnan säännöt

Uutuuksia ja tarjouksia kauneusosastolla

Kauniina kaiken aikaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.