Polkupyörät

K-Citymarketeissa on tarjolla laaja valikoima erilaisia pyörämalleja, tuumakokoja ja värejä - merkkeinä muun muassa Madison, Grape, Falcone, Solifer sekä Carraro ja kokoja 12-tuumaisesta 29-tuumaiseen*.

Polkupyörän valinta

Valikoimistamme löydät useita polkupyöriä erilaisiin tarkoituksiin. Pyörää valittaessa on hyvä miettiä, onko pyörä tarkoitettu jokapäiväiseen työmatkapyöräilyyn, pitkille pyöräretkille, urheilukäyttöön tai vain silloin tällöin käytettäväksi. Käyttötarpeesta riippuen voit valita esimerkiksi vaativissakin olosuhteissa toimivan maastopyörän tai ns. läskipyörän eli fat biken. Myös työmatkoille löydät useita eri vaihtoehtoja matkan pituudesta riippuen.

Aikuisten pyörät

Pyörän koon valinnassa kannattaa olla tarkka, sillä esimerkiksi rungon koko vaikuttaa ajomukavuuteen merkittävästi. Aikuisten pyörävalikoimissa on saatavilla mm. kolmivaihteiset Madison Venice 28” ja Shopper 28” polkupyörät, jotka sopivat loistavasti esimerkiksi muutaman kilometrin työmatkapyöräilyyn. Vaativampaan maastoon sopivat esimerkiksi 21-vaihteiset Falcone Bigboy Fat 26” sekä XC 27,5” polkupyörät.

Lasten pyörät

Valikoimastamme löydät lasten pyörät tytöille ja pojille, myös kolmipyöräisinä sekä tietysti apupyörillä. Ensipyöräksi lapselle sopii hyvin ns. pystyasennon polkupyörä, sillä niillä on helpompi pitää tasapaino ajaessa. Lasten pyörässä myös koko kannattaa valita huolella, sillä lapsen jalkojen tulisi ylettyä maahan myös satulan päältä. Tutustu myös lasten turvallisen pyöräilyn oppaaseemme >>

Lasten ja nuorten pyörien koot vaihtelevat 12 tuumasta 26-tuumaiseen. Madison-pyöristä perheen pienimmille sopivat parhaiten Luna ja Ilmari 12” ja isommille lapsille kolmivaihteiset Sniper, Milano tai Cherry 24”. Nämä ja monet muut laadukkaat polkupyörät löydät omasta K-Citymarketistasi.

Tervetuloa pyöräostoksille!

*) Polkupyörävalikoimat vaihtelevat kaupoittain ja sesongin edetessä - tarkista siis haluamasi pyörän saatavuus omasta K-Citymarketistasi.

Vinkkejä pyöräkauteen

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Aina mieluinen lahja

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.