Laukku joka tilanteeseen

Hyvä laukku on kuin paras ystävä. Se tietää mitä tarvitset ja kulkee aina mukanasi. K-Citymarketista löydät sopivan laukun joka tilanteeseen.

Vinkit täydellisen laukun valintaan:

  • Mieti, millaisen laukun tarvitset. Riittääkö käsilaukku tai olkalaukku, johon mahtuu puhelin, avaimet ja lompakko vai kuljetatko mukanasi myös läppäriä, jumppakamoja ja lasten varavaatteita? Valitse koko, joka sopii juuri sinulle.
  • Valitse väri vaatteidesi mukaan. Musta ja konjakin ruskea ovat aina tyylikkäitä perusvärejä, jotka sopivat useimpien vaatteiden kanssa. Laukku voi olla myös pukeutumisesi väriläiskä. Kokeile hillittyä sinistä tai tummaa violettia tai räväytä kirkkaalla lempivärilläsi.
  • Kannatko laukkua olalla, olan yli vai käsivarrella? Olkahihna vapauttaa kädet ja tekee laukusta mukavan käyttää. Isoimmissa laukuissa kätevin on malli, jossa on sekä olka- että käsihihna. Iltalaukussa hihnaa ei välttämättä tarvita ollenkaan. Jos raahaat painavia tavaroita mukanasi päivästä toiseen, harkitse reppua. Talvella huomioi, että olkahihna on riittävän pitkä paksun takin kanssa käytettäväksi.
  • Taskut helpottavat tavaroiden löytämistä käsilaukun uumenista. Mitä isompi laukku, sen tärkeämpiä ovat taskut.
  • Miten laukku suljetaan? Vetoketju pitää varkaat loitolla ruuhkissa paremmin kuin nappi.

Nämä laukut tarvitset

Kolmella hyvällä laukulla selviät kaikista tilanteista.


Isossa olkalaukussa kulkee läppärin ja papereiden lisäksi esimerkiksi meikkipussi ja vaihtovaatteita. Musta ja ruskea ovat klassisia värejä, jotka eivät mene pois muodista. Syksyn muotiväri sininen on helppo yhdistää ja antaa ilmettä pukeutumiseen.

Pieni olkalaukku on kätevä kauppareissulla tai kaupunkikierrokselle. Sinne sujahtavat lompakko, avaimet ja huulipuna.


Monikäyttöiseen pikkulaukkuun sopii puhelimen ja pankkikortin lisäksi huulipuna ja puuteri. Pelkistetyn tyylikäs käsilaukku käy myös moniin iltamenoihin.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Koko perheen mywear

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.