Mies, shoppaa vaatteesi nopeasti ja tehokkaasti

Vaatteiden ostamisen ei tarvitse olla tuskailua sovituskopissa. Poimi vinkit vaivattomaan vaatekaapin täydentämiseen.

Näin onnistut vaateostoksilla

  • Aloita huolellisella valmistautumisella. Juo kahvia ja syö hyvin. Toista mielessäsi: ”Shoppailu Cittarissa on helppoa ja mukavaa.”
  • Kartoita, mitä puutteita vaatekaapissasi on (katso lista alta).
  • Panosta vaatteisiin, joita käytät eniten. Hanki helposti yhdisteltäviä, mukavia ja kulutusta kestäviä paitoja ja housuja. Kun löydät mieluisan mallin, osta se saman tien kahdessa värissä.
  • Pysähdy ainakin toisinaan sovituskopin kohdalla, sillä vartalo muuttuu iän myötä. Näytät hyvältä, kun vaatteesi ovat oikeankokoisia ja istuvia.
  • Täytä vaatekaappisi ajattomilla ja tyylikkäillä vaatteilla. Silloin pukeutuminen ei vaadi pähkäilyä peilin edessä. Osta siistejä t-paitoja, neuleita ja neuletakkeja, kangashousuja ja rentoja kauluspaitoja.
  • Luota klassikoihin. Jos olet epävarma (ja laiska) shoppailija, pysy erossa voimakkaista kuvioista ja väri-ilottelusta. Siniset, ruskeat ja harmaat vaatteet ovat aina hyvä valinta.
  • Hanki kahdet siistit farkut. Hyvin istuvat, tummansiniset farkut toimivat niin t-paidan kuin kauluspaidankin parina. Toiset farkut voivat olla vaaleammat ja rennommat.
  • Käy aika ajoin vaatekaappisi läpi kriittisellä silmällä. Hävitä rikkinäiset, kulahtaneet ja vääränkokoiset vaatteet sekä kaikki sellainen, mitä et ole käyttänyt viimeisen vuoden aikana (rippipuvun voit tunnesyistä säilyttää). Armeijamaisen siisti vaatekaappi säästää aikaa ja hermoja aamuisin.

Kaikki sukista kinttaisiin K-Citymarketista

K-Citymarketin mywear-vaatemallisto on suunniteltu suomalaisille miehille, jotka haluavat hankkia tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita vaivattomasti. Mallistoon kuuluu muun muassa farkkuja ja kangashousuja, rentoja kauluspaitoja, neuleita ja t-paitoja. Lisäksi löydät K-Citymarketista aina mukavat sukat, kengät ja alusvaatteet.

Vakiomallistossa on pysyvä mitoitus. Kun olet kerran löytänyt sinulle sopivan koon ja mallin, voit hankkia vaatteita jatkossa sovittamatta. Vaatteet ovat selkeitä olematta tylsiä. Mallit, kuosit ja värit on suunniteltu sopimaan yhteen.

Mywear miehille

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Koko perheen mywear

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.