Vaatekaapin kulmakivet – Naisten vaatteet, joilla pärjäät joka tilanteessa

Hyvän vaatekaapin ei tarvitse olla sisällöltään suuri eikä kallis. Kun vaatteet on valittu oikein, löydät aina sopivaa päällepantavaa. Mywear-mallistossa on pysyvä mitoitus, jonka ansiosta voit ostaa vaatteita ilman sovitusta!

Hanki hyvä neule

Siisti neule on luottovaate, joka käy monenlaisiin tilanteisiin. Sen voi pukea farkkujen,  kangashousujen tai hameen kanssa niin töihin kuin vapaalle. Klassinen harmaa on varma valinta. Yksiväriset vaatteet kestävät aikaa ja on helppo yhdistää keskenään.

K-Citymarketeissa myytävä mywear-mallisto on suunniteltu suomalaiselle naiselle. Pysyvän mitoituksen ansiosta voit ostaa vaatteita jopa sovittamatta helposti ruokaostosten lomassa.

Ota mallia muun muassa luonnosta. Se näyttää, mitä värejä syksyllä kannattaa pukea ja yhdistää. Hyvä neule on jokanaisen turvavaate, joka tuntuu päällä todella mukavalta.

Toppeja, t-paitoja ja trikoota

Topit ovat mukavan pukeutumisen perusta. Ne lämmittävät ohuiden paitojen alla ja silottavat vartalon muotoja niin, että päällä oleva paita laskeutuu kauniisti.

Toppeja kannattaa hankkia ainakin kolmessa värissä: valkoinen tai lähellä ihon sävyä oleva toppi vaaleiden vaatteiden alle, klassinen musta sekä yksi toppi kauden trendivärissä. Mywearin Blanche-topin valtti on pitkä pitsihelma, joka ei rullaa kohti kainaloita vauhdikkaassakaan menossa.

Kun vaatekaapissasi on riittävästi perusvaatteita - t-paitoja, pitkähihaisia trikoita ja klassisia raitapaitoja – löydät aina sopivaa päälle pantavaa. Koruilla ja huiveilla tavallisestakin t-paidasta saa tyylikkään asun. Viimeistele kokonaisuus tilaisuuteen sopivalla neuletakilla, jakulla, bomberilla tai poncholla.

Satsaa perusvaatteisiin, joita käytät useimpina päivänä. Laadun lisäksi on tärkeää, että vaate tuntuu päällä mukavalta ja omalta.

Tunika tai mekko sopii aina

Kun vaatekaapissasi on tunika tai linjakas trikoomekko, et jää koskaan pulaan. Yhdistä se arkena trikoiden tai tiukkojen farkkujen kanssa. Juhlavampi kokonaisuus syntyy, kun laitat jalkaasi peittävät sukkahousut. Kun yläosa on yksinkertainen, sukkahousujen väriä vaihtamalla saat asusta joka kerta uudennäköisen.

MyWearin raidallinen trikoomekko on klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista. Mekon kyynärpäähän ulottuva hiha on juuri sopiva syksyyn: ei vielä talvinen, mutta mukavan lämmin viileneviin päiviin.

Pue klassisen raitamekon kaveriksi pitsinen bomber-takki. Koleampina syyspäivinä vaihda pitsibomber neuletakkiin tai kauniisti laskeutuvaan viittaan.  

Jokainen tarvitsee tummat farkut

Jos ostat vain yhdet farkut, valitse suoralahkeinen malli. Se pukee kaiken muotoisia vartaloita. Tummansininen on varma väri, joka on helppo yhdistää mihin tahansa yläosaan. Sama pätee mustiin housuihin.

Elastaania sisältävät stretch-farkut ovat hyvä valinta erityisesti pidempien paitojen kanssa. Mywear-farkkumallistosta löydät myös leveällä kuminauhavyötäröllä varustetun parin! Tiukka farkku saa jalat näyttämään pidemmiltä, erityisesti korkokenkään yhdistettynä.

Hiihtarit tekevät tänä syksynä paluun. Se on paitsi mukava, myös käytännöllinen alaosa, joka sujahtaa nätisti sisään saappaan lahkeeseen.

Vetoketjut tuovat särmää housuihin. Voit valita, haluatko kiinnittää katseen vyötäröösi vai lahkeen suuhun.

 Tummansiniset tai mustat housut on helppo yhdistää mihin tahansa yläosaan. Klassisempi look syntyy kitinvärisistä housuista ja roosan ja ruskean sävyisestä yläosasta.

Lue lisää farkkujen ostamisesta täältä >>

Viimeistele asusteilla

Korut ja asusteet ovat helppo ja edullinen tapa piristää pukeutumista. Hanki ainakin muutama erilainen huivi. Ne lämmittävät viileällä säällä ja antavat väriä kasvoille.

Viimeistele tyylisi mustilla tai konjakin ruskeilla nahkanilkkureilla. Ne ovat luottokengät, jotka sopivat yhtä hyvin hameiden kuin housujenkin pariksi!

Tutustu K-Citymarketin kenkävalikoimaan täällä >>

Mywear naisille

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Koko perheen mywear

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.