Isänpäivälahjat 7 erilaiselle isälle

Isänpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 12.11.2017. Isän voit yllättää paitsi herkullisella isänpäivän aamiaisella, myös isälle sopivalla lahjalla. K-Citymarketista löydät paljon suosittuja lahjaideoita kuten kirjoja, pehmeitä paketteja, tuoksuja ja lahjapakkauksia, partakoneita sekä muita kodin elektroniikkatuotteita. Kokosimme yhteen lahjaideoita kuudelle erityyppiselle isälle.

1. Sporttinen isä

Urheilusta pitävälle isälle löytyy K-Citymarketista paljon lahjaideoita niin ulko- kuin sisätreeniinkin. Hyvät välineet kuten luistavat sukset tai tuliterät lenkkarit tekevät harrastamisesta entistä mukavampaa! Lahjan vaikkapa salibandya, jääkiekkoa, jalkapalloa tai kuntosalia harrastavalle isälle saat helposti vapaa-ajan osastolta kauppareissun yhteydessä.

Tuotteillamme oleva 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus auttaa, mikäli isän koko tai suosikkimerkki kaipaa pientä viilausta vielä lahjan ostamisen jälkeen. Isänpäivän reippaan urheilun jälkeen maistuu isänpäivälounas!

2. Elektroniikkaisä

Kodin elektroniikkatuotteista pääsee nauttimaan isän lisäksi usein myös koko perhe! Isommalle isänpäivälahjabudjetille sopivat esimerkiksi kannettava tietokone, tabletti, älypuhelin tai langattomat kaiuttimet. Pienempään budjettiin taas istuvat esimerkiksi sähköhammasharja, perinteinen parranajokone, kotiparturi tai vaikkapa tietokonelaukku. Elektroniikasta pitävälle, sporttaavalle isälle oiva isänpäivälahja on sykemittari. Terveyttä arvostava isä ilahtuu laadukkaasta verenpainemittarista.

3. Peli-isä

Peleistä pitävälle isälle löydät lahjaksi niin tietokone- ja konsolipelejä kuin koko perheen lautapelejäkin. Jos isällä (tai lapsilla!) jo on Xbox One tai PS4 -pelikonsoli, hyvä lahjaidea voi olla tämän syksyn uutuus FIFA 17 tai NHL 17 -peli, jotka löytyvät molemmille laitteille. Meiltä löydät toki myös itse pelikonsolit sekä ohjaimet, kuulokkeet ja muut oheistarvikkeet.  Perinteisistä lautapeleistä valikoimassamme on pelejä niin koko perheen illanviettoihin kuin aikuisten strategisia lautapelejäkin.

4. Ruoanlaittaja-isä

Isäkin tykkää kokata - monesti etenkin viikonloppuisin! Kunnon pihvit paistuvat esimerkiksi Tefal Talent Pro -pannulla tai uusilla kuparinvärisillä Infinity Chefs -pannuilla. Molemmista sarjoista löytyy myös keittoastioita joissa hautuvat vaikkapa mureat talviset pataruoat koko perheelle. Hyvä veitsisetti, miehekkään värinen essu tai patakintaat sekä herkulliset keittokirjat sopivat myös kotikeittiön Master chef -isän lahjapakettiin. Pertti Kallioisen, Pekka Terävän, Aki Wahlmanin sekä K-citymarket Kupittaan kauppiaan Hannu Aaltosen Kauppias ja 3 kokkia -kirjasta löytyy helppoja ja herkullisia reseptejä arkeen ja juhlaan.

5. Kahvihifistelijä-isä

Kahvista pitävälle isälle löydät niin perinteisiä kahvinkeittimiä kuin myös kapselikeittimiä, kahvimyllyjä sekä pressopannuja. Näitä voit tarvittaessa käyttää avuksi myös isänpäivän aamiaisen loihtimiseen. Itse kahvinkeitinten lisäksi löydät meiltä myös persoonallisia kahvikuppeja, paljon erilaisia herkullisia kahvilaatuja sekä tarvikkeita isänpäiväaamiaisen loihtimiseen kuten vohvelirautoja sekä leivänpaahtimia. Katso myös herkulliset isänpäivän leivonnaiset kahvin seuraksi K-ruoka.fista.

6. Lukemisesta pitävä isä

K-citymarketeista löydät laajan kirjaosaston aina tuoreine uutuuksineen! Olipa isä sitten ruoanlaiton, dekkarien, tietokirjojen tai muun kirjallisuuden ystävä, meiltä löydät lahjan saajalle varmasti mieluisaa luettavaa. Ottaisiko taiteellinen isä peräti värikynät käteen ja innostuisi aikuisten värityskirjasta?

Marraskuun TOP 6 -kirjat:
1. Mikko Aaltonen: JHT - Musta lammas (Otava)
2. Ilkka Remes: Kiirastuli (WSOY)
3. Marko Lempinen: Läpi helvetin (Otava)
4. Laila Hirvisaari: Hiljaisuus (Otava)
5. Stephen King: Mersumies (Tammi)
6. Jari Tervo: Matriarkka (Otava)

7. Isoisä

Lastenlasten tekemän isänpäiväkortin lisäksi isoisälle mieluisia lahjoja löydät paljon vaikkapa K-citymarketin vaateosastolta. Kaikenikäisten suomalaisten suosikit, Reino-tossut, pitävät pintansa ja talven tullen pehmeitä kylpytakkeja, villapaitoja, hanskoja sekä pipoja tarvitsee niin vauva kuin vaarikin. Myös suosikkikirjat ovat hyviä lahjaideoita vaarille!

Tervetuloa isänpäiväostoksille K-citymarketiin! Katso oman kauppasi aukioloajat >>

Herkulliseen isänpäivään

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kerää leimoilla Iittalan Taikaa