Knorr-tuotteet Plussa-kortilla -20%

Helppoa ja maistuvaa K-Citymarketista! Knorrin keitot, kastikkeet, ateriat, ja muut tuotteet helpottavat arjen ruoanlaittoa ja nyt helmikuun ajan 2.-28.2.2017 saat kaikista Knorr-tuotteista Plussa-kortilla -20% edun.

Hyvän ruoan asialla - viikon jokaisena päivänä

K-Citymarketin monipuolisesta Knorr-tuotevalikoimasta löydät nopeita ratkaisuja arkiruoan tekoon. Knorr helpottaa ruoanlaittoa, inspiroi, tuo uusia makuja ruokalistalle ja herättää rakastamaan hyvää ruokaa. Valikoimaan kuuluu keittoja, kastikkeita, aterioita, liemiä sekä mausteita. Sesongin tuoreilla raaka-aineilla saat Knorr-tuotteiden kanssa aikaiseksi niin maistuvaa arkiruokaa kuin herkullisia aterioita viikonloppuunkin.

Knorr-tuotteisiin käytetyt kasvikset kasvatetaan ulkona ja kypsytetään auringossa ja ne korjataan sesongin aikana sadon ollessa maukkaimmillaan. Lue lisää Knorr-tuotteiden tuotannosta ja vastuullisuudesta >>

Arjen pelastajat ja viikonlopun virkistäjät

Herkullinen ja täyttävä arkilasagne valmistuu jo 40 minuutissa. Kokeile Lasagne al Fornoa, johon löydät kaiken tarvittavan omasta K-Citymarketistasi - kuivatuotteet hyllystä ja tuoretuotteet, kuten jauhelihan kylmätiskistä.

Viikonlopuksi voit valmistaa tulisempaa meksikolaisruokaa. Testaa esimerkiksi Mexican Enchiladas! Pohjana tähän maukkaaseen ruokaan on Knorr Mexican Enchiladas ateria-aines ja tuoretuotteet joko broilerinfileen tai juhlavamman naudan sisäfileen saat K-Citymarketin palvelutiskin laajoista valikoimista.

Kiireinen arki on nopeasti kasvava ilmiö, johon Knorr-tuotteet tuovat helpotusta. Uusi Knorr Snack Pot on moderni ja täyttävä välipala, kun nälkä yllättää. Lisää vain kiehuva vesi ja nopea välipala tai lounas on valmis 5 minuutissa. Maista ja löydä oma suosikkisi!

Hae helmikuussa Knorr-tuotteet edullisesti omasta K-Citymarketistasi!

Knorr-tuotteet Plussa-kortilla -20%

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.