Harry Potter ja kirottu lapsi -kirja nyt myynnissä

Harry Potter -sarjan kirjoja on myyty yli 450 miljoonaa kappaletta ympäri maailman ja se on käännetty 77 kielelle. Kirjojen pohjalta on tehty myös kahdeksan menestyselokuvaa. Uusi Harry Potter ja kirottu lapsi on kahdeksas Harry Potter -tarina ja virallisesti ensimmäinen, josta on tehty näytelmäversio.

Harry Potter ja kirottu lapsi julkaistiin suomenkielisenä 8. marraskuuta 2016 ja kirjoja on saatavilla rajoitettu erä. Voit ostaa kirjan omasta K-Citymarketistasi tai lunastaa sen mahdollisen ennakko-oston yhteydessä saamaasi kuponkia sekä ostokuittia vastaan 8.-27.11.2016 välisenä aikana.

Kahdeksas tarina. Yhdeksäntoista vuotta myöhemmin.

Uusi Harry Potter -kirja on J.K. Rowlingin, John Tiffanyn ja Jack Thornen luoma uusi tarina, josta näytelmäversion on kirjoittanut Jack Thorne. Harry Potter ja kirottu lapsi -näytelmä saa ensi-iltansa Lontoon West Endissä 30.7.2016.

"Harry Potterilla ei ole koskaan ollut helppoa, ja vaikeuksia riittää nytkin kun hän on taikaministeriön ylityöllistetty virkamies, aviomies ja kolmen kouluikäisen lapsen isä. Samaan aikaan kun Harry kamppailee esiin pyrkivän menneisyytensä kanssa, hänen nuorin poikansa Albus joutuu ottamaan vastuksekseen suvun henkisen perinnön taakan. Menneisyyden ja nykyisyyden sulautuessa pahaenteisesti yhteen sekä isä että poika oppivat ikävän totuuden: toisinaan pimeys nousee odottamattomista paikoista."

Uusille lataajille 5€ Plussa-rahaa

Pienet varpaat vauhtiin - osta ja liikuta

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.