Päivitä aurinkovoiteet kauppareissulla

Auringolta suojautuminen on tärkeää kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Nyt on aika päivittää viimevuotiset aurinkovoiteet uusiin, sillä avaamisen jälkeen aurinkovoide säilyttää auringolta suojaavat ominaisuutensa noin vuoden. Tuotteet kannattaa ostaa joka kesälle uusina, sillä myös lämpö vaikuttaa käyttöikään. Se on helppoa vaikkapa kauppareissun yhteydessä, sillä aurinkosuojatuotteita on K-citymarketeissa tarjolla hyvä valikoima: kevyemmistä suihkeista ja emulsioista paksumpiin voiteisiin ja öljyihin.

Tuote käyttötarkoituksen mukaan

Helposti mukana kuljetettavalla aurinkovoidepuikoilla on kätevä lisätä suojaa herkästi palaville ihoalueille kuten huulille, nenänvarteen ja korvanlehdille. Rasvaisemmalle iholle on paras valita öljytön aurinkosuojavoide. Iho kannattaa puhdistaa ja kosteuttaa ihoa rauhoittavalla ja viilentävällä after sun -tuotteella heti auringonoton jälkeen. Lapsille paras suoja ovat hattu ja kevyet sekä ilmavat vaatteet. Paljaaksi jäävälle iholle suositellaan aurinkovoidetta.

Aurinkosuojatuotteissa suositaan korkeita kertoimia

- Asiakkaat ovat siirtyneet käyttämään korkeampia kertoimia. Lisäksi tänä kesänä suosittuja tulevat varmasti olemaan viilentävät aurinkosuojasuihkeet sekä sellaiset voiteet, jotka kestävät iholla paremmin, kertoo Keskon päivittäistavaratoimialan aurinkovoiteista vastaava tuotepäällikkö Tuula Korri aurinkovoidetrendeistä.

Tällä hetkellä suosituimpia tuotteita K-citymarketeissa ovat:

  • aurinkovoiteet lapsille, suojakerroin 50
  • helposti levitettävät aurinkosuojasuihkeet, suojakerroin 20-30
  • aurinkovoiteet, suojakerroin 20-30

- Myös after sun -tuotteita ostetaan entistä useammin. Niissä on ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia, esimerkiksi aloe veraa, kertoo Korri.

Uutta syksyyn

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.