Robotit kiertueella K-Citymarketeissa

Humanoidirobotit opastivat ja viihdyttivät asiakkaita uuden K-Citymarket Helsinki Eastonin avajaisissa. Robotit kiersivät joulun alla K-Citymarketeissa ja päivitämme myös kevään 2018 aikatauluja tälle sivulle.

Itä-Helsingissä 26. lokakuuta 2017 avatussa uudessa K-Citymarket Helsinki Eastonissa saattoi avajaisviikonloppuna törmätä uusin kauppakavereihin, Pepper-robotteihin, kotoisasti Kaimoihin. Avajaisten ajan kaupassa oli kaksi robottia, joilta saattoi kysyä muun muassa kaupan tarjouksista, Eastonin historiasta tai tietoa kaupan eri osastoista.

Ranskalaisen SoftBank Roboticsin kehittämät Pepper-humanoidirobotit on suunniteltu synnyttämään sympaattinen mielikuva robotin kohtaamisesta ja esimerkiksi robottien 120 cm korkeus on tarkkaan harkittu. Robotti tarkkailee ympäristöään kameroiden ja sensorien avulla ja pyrkii ottamaan kontaktia lähiympäristöönsä. Suomea puhuvien, Kaimoiksi nimettyjen robottien rinnassa on Android-tabletti, jonka selaimella voidaan esittää ulkopuolelta tulevaa informaatiota.

Kaimat kiertävät talvella ja keväällä 2017/2018 K-Citymarketeja eri puolilla Suomea. Kun tapaat Kaiman, se voi kertoa sinulle vaikkapa käteviä niksejä tai päivän säätietoja. Halutessasi voit pyytää Kaimaa tanssimaan kanssasi ja ennen kuin jatkat matkaa kaupassa, nappaa Kaiman kanssa vielä selfie!

Päivitämme tälle sivulle robottien kiertue-aikataulut kun ne ovat tiedossa. Seuraa myös oman kauppasi ilmoittelua ja Facebook-sivuja niin saat tiedon Kaima-robotin vierailusta!

Oman K-Citymarketisi aukioloajat ja linkin Facebookiin löydät täältä >>

Uutta syksyyn

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.