Tervetuloa omaan kotikylpylään

Haluatko rentoutua ja nauttia kotikylpylän tunnelmasta oman kylpyhuoneesi rauhassa? Tässä muutama vinkki kuinka muutat kylpyhuoneesi ylelliseksi pakopaikaksi käyttämällä korkealaatuisia tuotteita, jotka tuovat arkeen luksusta sekä kohottavat aistejasi ja mieltäsi.

Kerää ideat talteen ja nauti

Luo täydellinen tunnelma upealla tuoksukynttilä- ja huonetuoksuvalikoimallamme 

Herätä aistit rauhoittavan pihkan ja havun tuoksulla. Stressin kesyttäjänä toimii ihanan kevyt kukkaistuoksu. Kynttilät on valmistettu hienoimmista ainesosista, jotta ne takaavat pitkäkestoisen ja ihastuttavan tuoksun, joka täyttää kotikylpyläsi. 

Pehmeät tekstiilit

Muhkeat, pehmeät pyyhkeet hellivät ihoasi. Laadukkaat pyyhkeemme ovat erittäin imukykyisiä.  Nauti mukavuuden ja hemmottelun tunteesta joka kerta, kun kurkottelet pehmeitä pyyhkeitämme kotikylpylässäsi.

Rauhoittava väripaletti

Valitse rauhoittava värimaailma. Pehmeät ja neutraalit värit, kuten pastellisävyt, vaaleanpunaiset, vihreät tai maanläheiset sävyt, auttavat luomaan rauhallisen tunnelman.

Harmoninen kotikylpylä

Järjestys sekä esteettisyys tuovat mielenrauhaa. Panosta pieniin säilytysratkaisuihin pitääksesi asiat järjestyksessä ja poissa näkyvistä. Tyhjennä vanupuikot sekä vanulaput pakkauksista tyylikkäisiin säilytysrasioihin. Laita nestesaippua kauniiseen saippua-annostelijaan tai  palasaippua saippua-aluseen. 

Luo valaistuksella tunnelmaa

Valitse pehmeä ja lämmin valaistus luodaksesi rentouttavan tunnelman. Jos mahdollista, käytä himmentimiä ja vältä ankaraa, kirkasta valaistusta. Tuo tilaan lyhtyjä, perinteisen kynttilän voi korvata led-kynttilällä.

Kylpyhuoneen muuttaminen kotikylpyläksi ei ole koskaan ollut helpompaa. Laadukkailla tuotteillamme luot rentoutumisen ja ylellisyyden keitaan omaan kylpyhuoneeseen. 

Hemmottele itseäsi ylellisellä kotikylpylällä – koska olet sen ansainnut!