Artikkelit
Koti ja hyvä olo

Kauniit lakanat vai älyranneke? Parhaat lahjavinkit kesän juhliin

Kauniit lakanat vai älyranneke? Parhaat lahjavinkit kesän juhliin

Osallistutko kesäjuhliin ja mietit, mitä veisit lahjaksi tai tuliaiseksi? Kokosimme parhaat lahjavinkit valmistujaisiin, hääjuhliin, syntymäpäiville ja kesäjuhlien järjestäjille.

Hyödynnä laajaa valikoimaamme ja löydä lahjat kätevästi kauppareissulla lähimmästä K-Citymarketista tai K-Citymarket.fi-verkkokaupasta!

Laadukas sisustusesine kestää aikaa

Kun kätevä käyttöesine on ajattomasti ja klassisesti muotoiltu, se kestää käyttöä ja katseita. Käytännölliset astiat ja kauniit maljakot ovat mieluinen lahja moneen kotiin tai valmistuvalle nuorelle ja yhteistä taivalta aloittavalle parille.

lahjavinkit fiilis2 680

Tekstiileille on käyttöä arjessa ja juhlassa

Vuodevaatteille ja muille tekstiileille, kuten pöytäliinoille, löytyy käyttöä uudesta ja jo vakiintuneemmasta kodista. Vaihtoehtoja on runsaasti ja mieti lahjan saajan mukaan, sopisiko hänelle romanttinen ja modernimpi, graafinen kuosi.

lahjavinkit fiilis3 680

Kiinnostaako elektroniikka tai kodinkone?

Kannettava tietokone tai langattomat kuulokkeet ovat nappivalinta uudelle opiskelijalle, ja pelikonsoli sopii pelaamisesta kiinnostuneelle. Laadukkaat kodinkoneet helpottavat arkea.

Älyrannekkeesta voi seurata tietoa omasta liikuntaharjoittelusta myös hyvinvoinnista, kuten nukkumisesta ja stressitasosta. Hierontavasara auttaa rentouttamaan lihaksia.

Viikonloppulaukku on trendilahja

Lahjansaajan voi yllättää myös laadukkaalla käyttöesineellä, kuten laukulla. Monikäyttöisessä repussa voi kuljettaa vaikkapa opiskelu- tai työtarvikkeita. Suosittuun weekend bagiin eli viikonloppulaukkuun ja pieneen matkalaukkuun mahtuvat lyhyiden reissujen tavarat, ja ne on helppo kuljettaa mukana vaikkapa autossa ja junassa.