Artikkelit
Koti ja hyvä olo

Inspiroidu ihanasta 70-luvusta

Ruskan sävyjä kotiin

Ruskan sävyjä kotiin

Koti pukeutuu nyt maadoittaviin väreihin ja rouheisiin luonnonmateriaaleihin. Ota haltuun kauden lempeimmät sävyt ja toteuta tyylikkäästi 70-luvun moderni paluu.Löydät syksyn kauneimmat kodin sisustustuotteet lähimmästä K-Citymarketista tai K-Citymarket.fistä.

Väritä koti uusiksi

Kodin sisustuksessa villitsevät nyt 1970-luvulta tutut murretut sävyt, joista uudelle kierrokselle on valittu hienostuneimmat versiot.

Maadoittava ruskea ja lempeä terrakotta ovat syksyn sävyistä himotuimmat. Myös vielä pari vuotta sitten kammoksuttu hernekeiton vihreä on yksi syksyn halutuimmista väreistä. Luonto kaikissa muodoissaan on uudelleen viritetyn retrotyylin suurin inspiraation lähde ja ilmentää myös rentoa elämäntapaa.

PI0923 sisustus 680

Näin toteutat retrotyylin hauskasti ja hienostuneesti

Luonnollisuus on 70-lukuun nojaavan sisustustyylin avainsana. Valitse kotiin maanläheisiä sävyjä ja yhdistä ne luonnonmateriaaleihin, kuten puuhun ja rottinkiin tai korkkiin. Luontoteema toistuu myös kuoseissa ja huonekalujen muodoissa.

Retrotyyliset kuosit ovat rohkeita ja näyttäviä, graafisuudessa ja geometrisuudessa ei kuulu pihistellä. Komeat (ja vähän kummallisetkin) kuosit tuovat mielenkiintoisen vastapainon murretuille sävyille ja luonnonmateriaaleille.

Kimallus kuuluu discokuningattaren kotiin. Yhdistä tummiin salaperäisiin sävyihin kultaiset kehykset, tarjotin, kukkaruukku tai valaisin, jotka riittävät lisäämään arkeen ripauksen luksusta. Moderniin retrotyyliin poimitaan kirsikat kakusta, ei koko diskoa.

70-luvun retrotyyli edustaa rentoa elämäntapaa, jossa on runsaasti luonnosta ammentavia elementtejä. Viherkasvit ovat tärkeä osa sisustusta, ja niitä saa olla paljon. Ryhmittele kasveja tasoille viidakkomaisen tunnelman luomiseksi. Ruukuissa ihastuttavat yllättävät muodot, rouheat tekstuurit tai kulta.