Suloisia unia!

Piristä makuuhuonetta raikkailla tekstiileillä ja hauskoilla kuoseilla. Muhkeat peitot ja tyynyt viimeistelevät petauksen.

Panosta petaukseen

Uutta tunnelmaa makuuhuoneeseen saat muuttamalla sängyn petausta. Jos olet aina verhonnut koko sängyn päiväpeiton alle, kokeile trendikästä puolipetausta, joka jättää kauniit pussilakanat ja tyynyt näkyville.

Siisti ilme syntyy, kun kiinnität petauksessa huomiota siihen, että lakanat on aseteltu suoraan ja kulmat ovat kohdallaan. Mankeloimalla lakanoista tulee ihanan rapsakat.

Leveä tuplapeitto antaa sängylle huolitellun ilmeen. Levitä peitto sängylle ja käännä sen yläreuna kaksin kerroin. Asettele sängyn päätyä vasten kaksi suurta tyynyä, niiden eteen kaksi normaalia tyynyä ja lopuksi niin monta koristetyynyä kuin haluat.

pirkka0124 sisustus pysty

myhome tyynyliina 55x60 cm kaarna
Loppu verkkokaupasta
OUTLET
myhome tyynyliina 55x60 cm kaarna(Loppu verkkokaupasta)

Näin valitset oikeat materiaalit makkariin

Puuvilla on petivaatteiden kuningatar. Sataprosenttinen puuvilla kestää pesusta toiseen ja sopii herkkähipiäisellekin nukkujalle. Ylellinen perkaalipuuvilla on ohuista puuvillalangoista tiheään kudottua kangasta, joka tuntuu viileältä iholla. Perkaalipuuvillalakanoissa on paras hotellilakanoiden tuntu.

Pehmeä pellava on kestosuosikki. Laadukkaat pellavaiset petivaatteet tuntuvat kesällä viileiltä ja talvella lämpimiltä. Uudet pellalavalakanat saattavat tuntua aluksi karheilta, mutta materiaali pehmenee pestessä. Pellavalle ominaiset rypyt kuuluvat huolettomaan petaukseen.

pirkka0124 sisustus pysty2

Hemtex 24h Linnea pussilakanasetti 150x210 cm beige
Plussa-etu -30 %
Hemtex 24h Linnea pussilakanasetti 150x210 cm beige

Muhkea untuvapeitto ja tyyny viimeistelevät näyttävän hotellipetauksen. Responsible Down Standard -sertifioitu untuva on vastuullisesti tuotettua, ja se pystytään jäljittämään tuottajatilalle saakka. Untuvan lämmöneristyskyky on erinomainen, joten untuvapeitto on etenkin vilukissan valinta.

Kierrätettyjä kuituja hyödynnetään myös makuuhuonetekstiileissä. Untuvaa jäljitteleviä peittoja ja tyynyjä tehdään esimerkiksi PET-muovipulloista valmistettavasta kierrätyspolyesterikuidusta, joka on materiaalina kevyttä, hengittävää ja helppohoitoista.

Viimeistele makuuhuoneen tunnelma: