Tuo lämpöä ja tunnelmaa syyskotiin

Kynttilöitä, pehmoisia vilttejä ja upottavia tyynykasoja. Sisusta oma hyggepesä pienillä jutuilla ja pikkurahalla.

Tunnelmointia varten tehty

Syksy on kuin tehty hyggeilyyn. Kun ulkona vihmoo räntää, on ihanaa arjen luksusta sytyttää pari kynttilää, juoda kuppi kuumaa ja syventyä kirjaan tai elokuvaan. Hyggeily, eli suomeksi kotoilu, tarkoittaa kodista nauttimista ja kauniiden asioiden äärelle hiljentymistä.

Sisustuksellisesti kodikkuus syntyy maanläheisistä, rauhoittavista väreistä ja kuoseista, pehmeistä materiaaleista sekä aisteja hivelevistä tuoksuista. Sekoita vihreitä, ruskeita, harmaita ja beigen sävyjä sekä luontoaiheisia kuoseja lempeän tunnelman saavuttamiseksi. Havumetsän tuoksut ja rentouttava laventeli vievät mielen ihanaan lepotilaan.

Villiinny vilteistä

PI1123 sisustus 2

Mikään ei ole suloisempaa kuin käpertyä pehmoisen peiton alle, kun ulkona myrskyää. Materiaaleista villa ja puuvilla tuntuvat iholla lämpimimmiltä. Vilttejäkin saa olla useita – ne toimivat myös sisustuselementteinä huolettomasti sängylle heitettyinä tai koriin pinottuina.

Lisää tyynyjä

PI1123 sisustus 1

Hyggekodissa ei voi olla liikaa tyynyjä. Kokoa erilaisia koristetyynyjä sohvalle tai sängylle muhkeaksi oleilupesäksi. Tunnelman rauhoittamiseksi valitse värit luonnon sävypaletista. Ruskeat, harmaat, beiget ja nudet näyttävät hyvältä yhdessä myös kuosillisina.avasta tunnelmasta.

Tunnelmaa tulella

PI1123 sisustus kynttilalyhty

Kynttilät ovat kotoilun tärkeimpiä elementtejä ja myös mukavan edullinen sisustushankinta. Käytä kekseliäisyyttä luomalla erilaisia kynttiläasetelmia esimerkiksi kuumuutta kestävälle lautaselle tai tarjottimelle. Suuret lyhdyt toimivat sisätiloissa komeina katseenvangitsijoina.

Silmänruokaa sielulle

PI1123 sisustus 3

Rakenna lempioleskelupaikkaasi kaunis asetelma kuivakukista, kirjoista, kynttilöistä ja muutamasta kauniista astiasta. Stressikin alkaa laskea heti, kun otat joka päivä hetken aikaa itsellesi ja vain nautit kotisi rentouttavasta tunnelmasta.