Pirkka Amppari kumisaappaat ja reput

Värikästä iloa sateiseen päivään!

Pirkka-brändin suosittu ötökkäperheen tuotesarja tuo markkinoille uuden värikkään ja iloisen lisän:

Kumisaappaat ja reput, jotka seuraavat Amppari- ja Hämis-teemoja

Nämä tuoreet lisäykset brändin valikoimaan eivät ainoastaan jatka vuosikymmeniä jatkuneiden suosittujen elintarvikkeiden mm. mehujäiden, juomien ja karkkien tarinaa, vaan myös tuo mukaan uuden ulottuvuuden käyttötavaran muodossa.

Aikuisten Amppari saappaat: Tyyliä ja mukavuutta

Aikuisten Pirkka Amppari -kumisaappaat ovat modernit ja raidalliset, sopien täydellisesti päivittäiseen käyttöön kaupungilla, mökillä tai eri harrastuksissa. Matalavartisen mallin ansiosta saappaat on helppo pukea jalkaan ja ne tarjoavat erinomaisen istuvuuden sekä tasaisen ulkopohjan käyttömukavuutta silmällä pitäen. Piilokanta lisää mukavuuden tuntetta ja käsityönä valmistettu luonnonkumiseos takaa kestävyyden. Saatavilla koot 37-41, nämä saappaat ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä.

Lasten Amppari ja Hämis: Iloa ja kestävyyttä lapsille

Lasten Pirkka Amppari- ja Hämis-kumisaappaat ovat suunniteltu tuomaan iloa ja väriä sateisiin päiviin. Värikkäät ja leikkisät kuvitukset tekevät näistä saappaista lasten suosikit. Saappaat on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä niin päiväkodissa kuin kotipihallakin. Kantapää istuu tiukasti, kun taas teräosa antaa tarpeeksi tilaa kasvavalle jalalle. Saappaiden suora, puolikorkea varsi sekä polyester/puuvillavuori takaavat kestävyyden ja nopean kuivumisen. Taipuisa ja likaa hylkivä ulkopohja pitävällä kuviolla sekä lisätilalla kurahousujen kuminauhalle lisäävät käytännöllisyyttä. Koot 28-34 varmistavat, että jokainen lapsi löytää sopivan koon.

Pirkka Amppari Reppu: Värikäs seuralainen reissuun

Pirkka Amppari -reppu on täydellinen reppu niin koululaisille kuin seikkailunhaluisille aikuisillekin. Värikäs ja käytännöllinen reppu tuo Pirkka-brändin ötökkäperheen ilon lasten ja aikuisten arkeen. Repuissa yhdistyvät leikkisyys ja toiminnallisuus; ne on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä päiväkodissa, koulussa ja viikonloppuretkillä. Repussa on myös tilava päälokero ja pienempi tasku tärkeiden tavaroiden säilyttämiseen. Pirkka Amppari -repun leikkisät kuosit ja huomiotaherättävät värit varmistavat, että kantajansa erottuu edukseen ja kantaa mukanaan ilon pilkahdusta jokaisena päivänä.

Pirkka Amppari kumisaappaat
Plussa-etu -20 %
Pirkka Amppari kumisaappaat
Pirkka Hämis lasten kumisaappaat
Plussa-etu -20 %
Pirkka Hämis lasten kumisaappaat
Pirkka Amppari lasten kumisaappaat
Plussa-etu -20 %
Pirkka Amppari lasten kumisaappaat

Pirkka Amppari ja Hämis -kumisaappaat ja reput ovat täydellinen lisäys jokaisen lapsen ja aikuisen sadevarusteisiin, tuoden mukanaan niin iloa kuin käytännöllisyyttäkin.

Saatavilla viikko 16
Pirkka Amppari reput

Saatavilla viikko 16