Arvonnat ja kilpailut

K-Citymarketin kilpailuissa on palkintoja laidasta laitaan! Voit voittaa esimerkiksi K-Citymarketin lahjakortteja, upeita tuotepalkintoja tai vaikkapa pääsylippuja erilaisiin tapahtumiin.

Kiinnostaisiko esimerkiksi loistelias muotinäytös tai uusi polkupyörä? Meikki- ja kauneusarvonnoissa palkintoina on usein kiinnostavia uutuuksia ja kosmetiikkalahjakortteja, aika ajoin onnettaren suosikki voi voittaa myös esimerkiksi makeoverin tai stailauksen.

Kilpailuihin voi osallistua eri tavoin. Kotisivuillamme oleviin kilpailuihin osallistutaan täyttämällä pyydetyt tiedot kilpailulomakkeeseen, jossa usein kysymme myös jonkin mielenkiintoisen kysymyksen, kuten joulun aikaan suosikkiruokia tai lasten lahjatoiveita. Joihinkin kilpailuihin voi ottaa osaa myös ostamalla tuotteita kaupasta ja rekisteröimällä ostokset näyttämällä K-Plussa-korttia kassalla, jolloin erillistä osallistumislomaketta ei tarvitse täyttää.

Kaikki kilpailut, jotka löydät virallisilta kotisivuiltamme ja some-kanavistamme ovat turvallisia osallistua, eikä niiden tietoja luovuteta eteenpäin. Jos epäilet törmänneesi huijauskilpailuun, niin voit lähettää meille vinkin asiasta verkkosivujen palautekanavan kautta. K-Ruoka.fi:stä voit lukea lisää siitä, miten tunnistat huijauskilpailut >>

Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.