Arvonnan säännöt

L’Oréal Paris Men Expert -arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
L’Oréal Finland Oy, PL 39, 02201 ESPOO (jäljempänä järjestäjä)

2. Osallistumiskelpoisuus
Kaikki voivat osallistua arvontaan täyttämällä yhteystiedot www.k-citymarket.fi/menexpert-kilpailu -sivuilla

3. Osallistumisaika
Osallistuminen tapahtuu www.k-citymarket.fi/menexpert-kilpailu -sivuilla 30.10. - 27.11.2016 välisenä aikana.

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Men Expert -arvontaan osallistuminen tapahtuu www.k-citymarket.fi/menexpert-kilpailu -sivulla täyttämällä pyydetyt tiedot.

5. Palkinnon arvo / luovutus / julkisuus
Kaikkien arvontalomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan yhteensä viisi Sami Hyypiän nimikirjoittamaa FIFA-sertifioitua jalkapalloa. Palkinnot arvotaan 8.12.2016 mennessä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osallistujien antamia henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman lupaa.

6. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

7. Arpajaisvero / vaihto
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

8. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Täyttämällä kilpailulomakkeen ja täten osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Takaisin arvontasivulle