Infinity Chefs -uutuudet nyt K-citymarketeissa

Upeat Cook & Chef -instituutin huippukokkien suunnittelemat Infinity Chefs -ruoanvalmistusastiat ja -välineet ovat saapuneet yksinoikeudella K-citymarketeihin!

Infinity Chefs -paistoastiat on valmistettu erittäin kestävästä taotusta alumiinista. Sisäpinnalla on tarttumaton, naarmuuntumista ja kulumista kestävä titaanivahvisteinen pinnoite. Keittoastiat on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Kädensijat ja lasikansien nupit on viimeistelty tyylikkäällä kuparinvärisellä pinnoitteella.

Paistinpannut

Taotusta alumiinista valmistetut paistinpannut reagoivat herkästi lieden lämpötilan muutoksiin ja lämpenevät nopeasti. Pannujen täysinduktiopohja toimii kaikilla liesityypeillä ja titaanivahvisteinen QuanTanium-pinnoite takaa normaalia pitemmän käyttöiän (pinnoite on PFOA-vapaa). Ergonomisesti muotoiluissa teräskahvoissa on kuumuudelta suojaava silikonipinta.

Kattilat

Infinity Chefs -kattilat ovat ruostumatonta terästä ja niiden kahvoissa on tyylikäs kupariviimeistely. Kattiloiden tehokas ja tasainen lämmönjakautuminen takaa ruoan optimaalisen kypsennyksen ja energiatehokkuuden. Täysinduktiopohja varmistaa toiminnan kaikilla liesityypeillä.

Veitsisetti

Infinity Chefs -veitsisetti koostuu kolmesta huipputerävästä veitsestä ja säilytystä helpottavasta seinämagneetista. Veitsien teräksiset kahvat ovat hygieeniset ja niiden pinta on viimeistelty tyylikkäällä kuparisävyllä. 

Pihviveitsisetti

Infinity Chefs -pihviveitsisettiin kuuluu kuusi erittäin terävää pihviveistä, joilla paksummankin pihvin paloittelu sujuu leikiten. Veitsisetin ruoteet on kiinnitetty kahvaan tyylikkäillä kuparisävytteisillä teräsniiteillä.

Keittiövälinesetti

Infinity Chefs -keittiövälinesetti sisältää neljä korkealaatuista työvälinettä, joiden teräsvarsi on sävytetty tyylikkäällä kupariviimeistelyllä. Kokonaisuus sisältää paistinlastan, reikäkauhan, kauhan ja lusikan. Työvälineiden nylon-osa ei naarmuta pinnoitettuja paistinpannuja.

Infinity Chefs -kilpailu 6.-23.10.

Infinity Chefs -kilpailu on päättynyt 23.10. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Katso Alexin Infinity Chefs -esittely

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.