Kilpailun säännöt

Kilpailun sääntöteksti

1. Kilpailun ja arvonnan järjestää Lotus / Oy Essity Finland Ab. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Lotuksen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä Lotus tuotteiden ostamista.

2. Kilpailuaika on 11.6.–24.6.2018. Oy Essity Finland Ab ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

3. Palkintona arvotaan 5 kpl kahden hengen kausikorttipaketteja Superparkiin (arvo n. 700€). Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

4. Arvonta suoritetaan kaikkien kampanja-aikana osallistuneiden kesken 25.6.2018

5. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä viikossa palkinnon ilmoittamisen jälkeen, Oy Essity Finland Ab arpoo palkinnon uudelleen. Järjestäjät eivät vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista yhteystiedoista.

6. Oy Essity Finland Ab sitoutuu maksamaan palkintoon liittyvät mahdolliset lakisääteiset verot sekä palkinnon lähetyskustannukset.

7. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja käytetään vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä käytetä tai luovuteta eteenpäin suoramarkkinointi- tai muita henkilötietolain mukaisia perusteltuja tarkoituksia varten ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta. Tiedot hävitetään arvonnan jälkeen.

8. Kilpailun järjestämisestä vastaa Oy Essity Finland Ab.

Takaisin kilpailusivulle >>