Voita matka Pariisiin!

Joulukuu on vuoden pimeintä aikaa, mutta sitä suuremmalla syyllä meikki saa säihkyä! Osallistu nyt L`Oréal Parisin ja K-Citymarketin kilpailuun ja voita matka romanttiseen Pariisiin.

L`Oréal Paris -meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen antaa vinkit kauden kauneimpaan juhlameikkiin! Valitse alta suosikkituotteesi ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana Pariisin-matkan arvonnassa. Kilpailuaika on 1.-31.12.2017. Arvomme voittajan 3.1.2018 mennessä.

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Suvin vinkit juhlameikkiin

”Kauniin juhlalookin perusta on hyvinvoiva iho. Aloita juhlalookin luominen puhdistamalla iho hellävaraisilla mutta tehokkailla Rare Flowers -puhdistustuotteilla (1-2). Puhdistuksen jälkeen vahvista ihoa silottavalla ja kiinteyttävällä Revitalift Laser -seerumilla (3). Viimeistele rutiini hoitamalla ihoa kosteuttavalla ja tasoittavalla Revitalift Laser -päivävoiteella (4) sekä viilentävällä Revitalift Laser -silmänympärysvoiteella (5).

Tasaisen ja kestävän meikkipohjan saat levittämällä Infaillible Mattifying Primerin (6) Infaillible - meikkivoiteesi (7) alle. Säkenöivät silmät saat hyödyntämällä klassikkomascaraa Volume Million Lashes (8). Juhlameikissä kannattaa kiinnittää huomiota mascaran levittymiseen aina silmäkulmien pieniin ripsiin sekä alaripsiin saakka. 

Huuliin loihdit upean ja kestävän meikin alustamalla huulet huultenrajauskynällä. Huulipunaksi sopii pehmeä ja pigmenttinen Lip Paint (9). Kokeile esimerkiksi syvänpunaista uutuussävyä Dracula. Viimeistelemällä Infaillible Fixing Mistillä (10) varmistat meikin kiinnittymisen ja pysyvyyden läpi juhlan.”

Kilpailu on päättynyt 31.12.2017 - kiitos kaikille osallistujille!