Joululahja äidille

Äidit ovat tunnetusti aina otettuja saamistaan lahjoista, mutta joulun kiireiden jälkeen he jos ketkä ansaitsevat jotain erityistä joululahjaksi. Jos et ole vielä löytänyt sopivaa joululahjaa äidille, tässä muutamia tämän joulun suosikkeja.

Hemmottelua äidille

Äidit ansaitsevat hemmottelua ja siksi rentouttavat lahjat ovat aina hyvä idea. Pitäisikö äiti esimerkiksi lämpöviitasta tai Beurer Shiatsu -hierontavyöstä, jotka molemmat auttavat niska- ja selkäkipujen taltuttamisessa? Äidille joka palautuu arjen kiireistä urheilemalla löydät myös paljon hyviä lahjaideoita, kuten suositut For Every Body by Jutta -malliston vaatteet ja kuntoiluvälineet.

Lukemisesta pitävälle äidille suosittelemme romanttista Nora Robertsin Valehtelija-kirjaa ja Vain Elämää -faneille ensimmäisen tai toisen tuotantokauden Vain Elämää: Eri esittäjiä -kokoelma CD:ta. Kosmetiikkalahjat ilahduttavat aina: osta valmis lahjapakkaus kauneusosastoltamme tai kokoa oma lahja äidille mieluisista tuotteista. Löydät meiltä nyt myös Urtekram ja Lavera -luonnonkosmetiikkatuotteet!

Kaunista kotiin

Arvostaako äiti tyylikkäitä ja kauniita astioita kotona? Marimekon punakuvioiset Puketti-astiat voisivat olla äidin mieleen. Myös Iittalan Kastehelmi-lasipurkit ovat kaunis ja arvonsa säilyttävä joululahja äidille.

Uusi älypuhelin tai tabletti ilahduttaa ja auttaa koko perhettä arjen kiireissä, kun siihen lataa suositun K-Ruoka-mobiilisovelluksen josta löytyy oman kaupan tarjousten lisäksi myös yli 6 000 K-koekeittiön testaamaa reseptiä.

Lämpöä talveen

Lämpimät kylpytakit ja kerrastot ovat suosikkilahjoja monen mieleen. Osta äidille jouluksi esimerkiksi Halti Vares naisten urheilukerrasto Active Dry Cool -materiaalilla lämmittämään talven tuiskuihin tai For Every Body by Jutta naisten kylpytakki. Näiden lisäksi K-Citymarketeissa on laaja valikoima naisten vaatteita ja jalkineita, joista taatusti löydät monenlaiset ihastuttavat ja tarpeelliset joululahjat äidille.

Ruokalahja äidille

Onko äiti teen ja herkkujen ystävä? Kokoa siis ruokalahja erilaisita teelaaduista ja pienistä makeista herkuista. Jos glögi alkaa jo joulun välipäivinä kyllästyttää, antaa tämä lahja hyvän syyn viettää äidin kanssa laatuaikaa ja parantaa maailmaa teekupposen äärellä.

Teelaaduissa on mistä valitä. Kokoa ruokakoriin vihreää teetä ja mustaa teetä, sekä makeuttajia, esimerkiksi nämä:

Teen kanssa voi maistella vaikkapa itse leivottua hedelmäistä joulukakkuapistaasi-suklaakeksejäEarl Grey -keksejä tai itse valmistettuja toffee- ja fudge-makeisia. Pakkaa leipomasi herkut kauniisti lahjarasiaan tai sellofaanin ja jouluisten narujen avulla ja lisää pakettiin käsin kirjoitettu etiketti.

Nähdään joululahjaostoksilla K-Citymarketissa!

Katso voimassa olevat tarjouksemme täältä >>

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.