Joululahja isälle

Mitä isälle joululahjaksi? Joulu on pian taas täällä, ja lahjaideat isälle voivat olla vähissä. Tärkeintä isällekin on kuitenkin ajatuksella valittu lahja, oli se sitten iso tai pieni. Kokosimme yhteen muutamia tämän vuoden suosituimpia joululahjaideoita isälle.

Vaatteita isälle joululahjaksi

Klassiset kylpytakit ja aamutossut ovat aina tarpeellisia lahjoja, sillä kukapa meistä ei haluaisi herätä jouluaamuun ja pukea päälleen joululahjaksi saamaansa pehmoista ja lämmintä aamutakkia tai tossuja! Yllätä isä perinteisillä Reino-tossuilla tai Lahtisten huopatossuilla. Kruunaa kokonaisuus vielä Ratian miesten kylpytakilla.

Ulkona viihtyvä isä voi löytää paketista teknisen Laplandic-urheilukerraston, joka sopii erinomaisesti aktiiviseen liikuntaan ja työhön. K-Citymarketista löydät myös muut talviasusteet kuten pipot, hanskat ja kaulahuivit, jotka kaikki sopivat hyvin joululahjaksi isälle. Meillä on laaja tuotevalikoima suosittuja ja laadukkaita urheiluvaatemerkkejä aina Pierre Robertista Haltiin ja Crebletiin. Pehmeät paketit kunniaan!

Kirja lahjaksi isälle tänä jouluna

Kuuluvatko isän lempikirjoihin kenties sotakirjat vai pureeko huumori paremmin? Satavuotiaan Suomen kohtalolla leikittelevä Ilkka Remeksen uusin kirja Vapauden risti on varma hitti, niin kuin Remeksen kirjat aina. Samalla Suomi 100 -vuotta -teemalla jatkaa myös Tuomas Kyrön uusi kirja, mutta näkökulma on huumorin puolella: Mielensäpahoittajan Suomi -kirja on taatusti hyvää luettavaa myös joulun jälkeen.

Kirjaosastoltamme löydät aina tuoreimmat kirjauutuudet sekä tutut klassikot kirjahyllyyn.

Uutuusjoululahjoja isälle elektroniikasta: pelejä ja partakoneita

Jos musiikki miellyttää, isälle voi hankkia esimerkiksi uusimman JBL Xtreme -mobiilikauttimen, joka on langaton kaiutin mitä miellyttävimmällä äänenlaadulla. Bluetooth-kautinta kaipaavalle JBL Charge 3 bluetooth -kaiutin on varma valinta. Pelielektroniikasta tämän vuoden hittipelejä on ollut esimerkiksi Call of Duty WW2 Playstation 4:lle.

Parranajokone isälle on aina hyvä lahja, sillä sähköinen ja laadukas partakone tekee rutiineista juhlaa. Philips-parranajokone  ja Braunin partakone ovat monen suosikkeja.

Remingtonin uusi MB050 Wet&Dry Durablade hybriditrimmeri on tarkka ja helppo kaiken pituisten partakarvojen ajamiseen ja muotoiluun.

Arjesta ja rutiineista puheen ollen: Tavalliset sumpitkin saa maistumaan taivaalliselta, kun ne keittää Moccamaster-kahvinkeittimeen, jota löytyy useissa väreissä! Myös hampaiden harjaus on juhlaa uudella Oralin CrossAction-sähköhammasharjalla.

Joululahjavinkki: ruokalahja isälle

Viekö tie isän sydämeen vatsan kautta? Lapsien itse tekemät joululahjat ovat aina vanhempien mieleen. Valmista siis isälle pieni ruokaherkku joululahjaksi – voitte tehdä sen porukalla, mikä tekee myös lahjan tekemisestä hauskempaa.

Isälle voisi valmistaa itsetehtynä lahjana joulunajan naposteltavaksi vaikkapa karamellikuorrutteiset mantelit ja cashewpähkinät kauniisti lasipurkissa itse tehdyllä etiketillä varustettuna. Makean ystävälle voi leipoa herkulliset suolapähkinä-valkosuklaakeksejä ja asetella ne itse taiteltuun lahjarasiaan.

Parhaat TOP 10 joululahjat vuonna 2017

  1. Call of Duty WWII -peli Playstation 4:lle
  2. Nintendo Switch tai Playstation 4 Pro -pelikonsoli
  3. Ilkka Remeksen Vapauden risti -kirja tai Jere Karalahden JERE-elämänkerta
  4. Puman tai Ratian miesten kylpytakki
  5. Björn Borg -brändibokserisetti
  6. TCD:n lahjapakkaus, joka sisältää parranhoitotuotteiden lisäksi ihonhoitotuotteita
  7. Honor 6A -älypuhelin
  8. Gymstick Active Barrel Roller syvien lihasten treenaamiseen kotona euroa.
  9. Reino-tossut tai Lahtisten huopatossut
  10. Braun-parranajovälineet: parranajokone tai partatrimmeri

+ Jokerina K-Citymarketin lahjakortti, joka jättää isälle valinnanvapauden lahjan valintaan.

Psst! Tuotteillamme oleva 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus auttaa, mikäli isän koko tai suosikkimerkki kaipaa pientä viilausta vielä lahjan ostamisen jälkeen.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.