Joululahja miehelle

Mitä ostaisi miehelle joululahjaksi? Ovatko ideat tänä vuonna vähissä ja haluaisit keksiä täydellisen lahjan poikaystävälle, aviomiehelle tai miespuoliselle ystävällesi? Hyvä joululahja poikaystävälle voi olla vaatteiden ohella esimerkiksi harrastusvälineet, pelejä tai vaikkapa itse tehty ruokaherkku. Helpottaaksemme valintaa olemme koonneet yhteen muutamia tämän vuoden suosituimpia joululahjaideoita miehelle. Anna hänelle paras lahja!

Lahjaksi elektroniikkaa: viihde-elektroniikkaa ja kodin elektroniikkaa

Kännykkä on nykypäivänä lähestulkoon välttämättömyys. Jos uusi puhelin on ollut pitkään puheissa, nyt on oivallinen tilaisuus ilahduttaa! Honor 6A -älypuhelimet ovat uusi suosikkipuhelin, ja nyt niitä on saatavissa komeissa väreissä: kultaisina ja hopeisina.

Jos lahjansaaja on hieman vanhempi herrasmies, kenties helppokäyttöinen Doro-simpukkapuhelin on hyvä vaihtoehto. Siinä on kaikki puhelimen perustoiminnot ja lisäksi se on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, minkä vuoksi esimerkiksi näppäimet ja näyttö ovat juuri sopivan kokoisia.

Tabletti sopii kotoilun ja hyggeilyn teemaan, sillä esimerkiksi Lenovon TB-X103F 10,1” -tabletti suorastaan kutsuu katselemaan elokuvia sohvan nurkassa tai sängyllä maatessa. Päähän vielä JBL bluetooth-kuulokkeet ja nautinto on taattu. Kovemman luokan pelaaja saattaa ilahtua enemmän pelaaminen uudelle tasolle vievistä Kingston HyperX Cloud Alpha -pelikuulokemikrofonista, jonka käy niin Playstation 4:een kuin tietokoneeseenkin.

Miehelle lahjaksi pelikonsoleita ja pelejä

Jos pelaaminen on lahjansaajan mieleen, maailman myydyimmän pelikonsolin eli PlayStationin Playstation 4 Pro -versio tai Nintendon Switch-pelikonsoli ovat varsinaisia herkkupaloja. Pelejä voi pelata myös yhdessä kavereiden tai koko perheen voimin.

Suosittuja pelejä tänä vuonna ja jouluna ovat esimerkiksi NS Super Mario Odyssey ja PS4 Crash Bandicoot: N Sane Trilogy sekä tietysti kaikki urheilupelit kuten PS4 FIFA 18, NHL 18 tai Gran Turismo Sport. Sotaisemmista peleistä pitävälle hittipelit PS4 Call of Duty WWII ja PS4 Star Wars Battlefront 2 ovat ehdottomia, kun taas Pokemon-sarjan fanille tarjolla ovat muun muassa 3DS Pokemon Ultra Sun sekä 3DS Pokemon Ultra Moon.

Sähköisten vimpainten maailmassa on hyvä muistaa myös rauhoittuminen. Kirja on aina klassikkolahja – kiinnostaisiko esimerkiksi Ilkka Remeksen uusin teos Vapauden risti tai Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan Suomi lahjan saajaa? Urheilun ystävää kiinnostaa varmasti Jere Karalahden elämänkertateos JERE.

Lahjavaatteet ja -asusteet tekevät miehen

Klassiset Reino-tossut eivät koskaan mene muodista, siksi ne voi antaa hyvällä mielellä lahjaksi jos ne vielä saajan kotoa puuttuvat. Talvea vasten myös erilaiset pörrö- ja villapohjaiset sukat kuten esimerkiksi Sidosteen sukat ovat mukavat sujauttaa jalkaan. Björn Borg -bokserit ovat laatutietoisen miehen alusvaatesuosikit. Nyt on saatavilla kolmen Björn Borg -bokserin setti, ja tämä brändibokseripakkaus on varmasti omiaan jokaiselle laatua arvostavalle miehelle. 

Kotoisan kotoilun ohella elämään tarvitaan myös vauhtia ja raikasta ulkoilmaa. Tekninen Laplandic-urheilukerrasto sopii aktiiviseen ulkoiluun hengittävyytensä ja keveytensä ansiosta. Liikkumisen ohella on kuitenkin hyvä muistaa myös rentoutuminen ja hoitaa mahdolliset jumit. Esimerkiksi Gymstick Activen Kylmä & Kuuma -hierontasetti on omiaan jäykistä lihaksista kärsivälle.

Ilahduta miestä kodintekniikalla!

Yllätä mies uudella Oral-B PRO 790 Black Tuplarunko -sähköhammasharjalla tai Braunin parranajokoneella tai partatrimmerillä, joiden avulla jokapäiväisistä rutiineista saa hieman luksuksen tuntua arkeen. Sitä saa myös parrakkaille miehille suunnatulla TCD:n lahjapakkauksella, joka sisältää parranhoitotuotteiden lisäksi ihonhoitotuotteita.

Gerber Suspension -monitoimityökalu on uusi versio klassisesta Sveitsin armeijan linkkuveitsestä. Siitä löytyy useita tarpeellisia työkaluja aina pullonavaajasta alkaen. Ruostumaton teräs takaa pitkän käyttöiän.

Innokkaalle kokkaajalle laadukas kokkiveitsi on tarpeen, jolloin esimerkiksi Functional Form+ -kokkiveitsi on hyvä lahjaidea, sillä tässä pienessä kokinveitsessä on hyvä tasapaino, joka mahdollistaa tarkan leikkaamisen.

Miehelle joululahjaksi ruokakori

Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Kokoa siis miehelle joululahja ruokaherkuista!

Valitse lahjakoriin vaikkapa Italia-teema ja kerää K-Citymarketista lajitelma pastoja, tapaksia, tomaattikastiketta, juustoja ja oliiveja ja muita saapasmaan herkkuja. Muistathan myös herkulliset leikkeleet kuten Pirkka Parhaat tapasleikkeleet, antipastoleikkeleet ja chorizo.

Kokoa kaikki ruoka-ainekset kauniiseen pakettiin ja lisää mukaan lahjakortti, jossa lupaat kokata aineksista herkullisen illallisen tai napostelulautasen miehelle (sopiva lisä voisi olla esimerkiksi Hackmannin juustoveitsisetti). Muistathan säilyttää leikkeleet ja muut kylmää vaativat ainekset jääkaapissa lahjan antoon asti.

Parhaat Top 10 -joululahjat miehelle 2017

  1. Vauhtia rallipeleihin PS4 Hori RWA Racing Wheel -rattipoljinsetillä
  2. Ilkka Remes: Vapauden risti
  3. Biozell Professional Men Bullet Proof -lahjapakkaus sisältää partashampoon ja partaöljyn
  4. Beckham Respect -lahjapakkaus, jossa deo stick ja suihkugeeli
  5. PS4 Call of Duty WWII ja PS4 Star Wars Battlefront 2
  6. PlayStation 4 Pro tai Nintedo Switch -pelikonsolit
  7. Pirates of Caribbean Salazar’s Revenge -DVD
  8. Muodikkaat Happy Socks -sukat
  9. Gymstick Active Kylmä & Kuuma -hierontasetti jäykistä lihaksista kärsivälle
  10. Honor 6A -älypuhelin

+ Jokerina K-Citymarketin lahjakortti, joka on helppo hankkia oman K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

Tervetuloa joululahjaostoksille K-Citymarketiin!

Katso voimassa olevat tarjouksemme täältä >>

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.