Joululahja mummolle

Mitä lahjaksi isovanhemmalle? Ei ole välttämättä helppo keksiä lahjaa jollekulle, joka kivenkovaa väittää, ettei tarvitse mitään. Me olemme keränneet muutamia lahjaideoita isoäidille. Nämä joululahjat kertovat hänelle, että mummi on tärkeä.

Ihania vaatteita mummolle joululahjana

Suomen talvi on pitkä ja kylmä, ja siksi hyggeily ja muu kotoilu ovat lyöneet Suomessa hyvin läpi. Ajatuksena on, ettei talvea vastaan tarvitse taistella, vaan siitä voi nauttia mukavasti kotosalla olemalla.

Hyggeilyyn ja jouluun kuuluvat erottumattomasti pehmeät lahjapaketit, joista paljastuu esimerkiksi naisten Sidoste-pörrösukat, jotka on valmistettu Suomessa. Älä unohda myöskään Hemtex 24h -malliston ihania vilttejä tai pulleita koristetyynyjä. 

Hemmottelulahjoja mummille: saunatuoksuja ja kosmetiikkaa

Voit myös koota lahjan useammasta osasta. Esimerkiksi kauniissa lasipurkissa myytävä SAM-laventelihunaja, manteliöljyä sisältävä Natural Care -palasaippua tai Urtekramin shea-voita sisältävä vartalovoide ovat oivia vaihtoehtoja.

Innokas saunoja ilahtuu saunapaketista, jossa on Rento-saunaämpäri sekä löylykauha, Hemtexin Dora-pyyhe sekä huumaava Rento Lapinmarja -löylytuoksupakkaus. Saunan jälkeen voi kääriytyä vielä lahjaksi saatuun, pehmeään Ratian kylpytakkiin ja vetää jalkaan Aino-tossut.

Kuppi kuumaa kahvia: astioita lahjaksi

Tänä jouluna on myös mahdollista antaa lahjaksi jotain todella uniikkia: Suomi 100 -keräilytuotteita kuten esimerkiksi keräilyastioita. Muun muassa Iittalan Taika-juhlamuki on todellinen keräilyesine, jossa kahvi maistuu tavallistakin paremmalta. Jos mummissa on muutenkin nautiskelijan vikaa, Kaffa Roasteryn Joulukahvi on varma valinta. Siinä korostuvat suklaiset ja pähkinäiset maut,

Parhaat TOP 10 lahjat isoäidille vuonna 2017

  1. Gymstickin Active Kylmä & Kuuma -hierontasetti jäykistä lihaksista kärsivälle
  2. Tuomas Kyrön uusi kirja, Mielensäpahoittajan Suomi
  3. Beurer FWM45 -jalkalämmitin hieroo ja lämmittää
  4. Saunatekstiilejä tuomaan pientä luksusta arkeen
  5. Hemtexin Finn-patakinnas turvalliseen ruoanlaittoon
  6. Antti Holman humoristinen runokirja Kauheimmat joululaulut
  7. Wanhan Porvoon Fabriikin glögi on testivoittaja
  8. Arabian Esteri-tarjoiluvati tai jokin muu Esteri-sarjan tuote
  9. Ulkoiluun sopivat ulkoilu- ja urheiluvaatteet, jotka voi hankkia myös molemmille isovanhemmille lahjaksi yhteensopivana kokonaisuutena esimerkiksi Radical Sportilta, Haltilta tai Crebletiltä
  10. Ritzenhoffin My Finland -samppanjalasit

+ Jokerina K-Citymarketin lahjakortti, joka on aina hyvä vaihtoehto joululahjaksi.

Nähdään joululahjaostoksilla!

Katso voimassa olevat tarjouksemme täältä >>

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.