Joululahja papalle

Isoisälle lahjan hankkiminen voi aiheuttaa päänvaivaa. Sen vuoksi me listasimme muutamia suosikkilahjoja, jotka voi hyvillä mielin kääriä pakettiin ukille.

Pehmoinen paketti eli vaatteita vaarille

Kukapa meistä ei pitäisi pehmeistä paketeista, jotka lupaavat lämpöisiä pörrösukkia – esimerkiksi Suomessa valmistettuja Sidoste-pörrösukkia, joissa seikkailee karhu. Jos tarvetta on nimenomaan villasukille, suosittelemme suomalaisten Sukkamestareiden merinovillasukkia!

Hyggeilyn hengessä lahjapakettiin voi kääriä myös Barker-villahuovan tai Hemtex 24h -malliston tekstiilejä. Myös saunomiseen liittyvät lahjat kuten Reino-tossut tai laadukas, pehmeä kylpytakki ilahduttavat varmasti, ja ne voi korkata jo ennen joulusaunaa.

Lukemista lahjaksi papalle

Lukeminen on ihanaa, ja joulu on parasta aikaa lukea. Rosa Liksomin Everstinna sijoittuu aikaan, jolloin Suomi valmistautuu sotaan. Kirja käsittelee Suomea Neuvostoliiton ja natsi-Saksan välissä. Satavuotiaan Suomen hengessä on kirjoitettu myös Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan Suomi -kirja. Jokavuotinen hitti ovat myös Ilkka Remeksen jännittävät kirjauutuudet. Tämän vuoden Ilkka Remes on Vapauden risti -kirja, joka sekoittaa kutkuttavalla tavalla faktaa ja fiktiota.

Tarpeellista elektroniikkaa isoisälle

Doro-simpukkapuhelin on suunniteltu ikääntyville ihmisille, jotka tarvitsevat senioripuhelinta. Doro on helppokäyttöinen kännykkä, jossa on suuret näppäimet ja kaikki tarpeelliset puhelimen perusominaisuudet. Puhelimen hinta on 69,95 euroa ja se on saatavilla K-Citymarketeista kautta maan.

Viluisemmat arvostavat tavattomasti myös Beurer FWM45 -jalkalämmitintä, joka hieroo ja lämmittää jalkoja.

Parhaat Top 10 joululahjat vuonna 2017 ukille

  1. Gymstick Active Barrel Roller – rulla, joka on täydellinen harjoitusväline keskivartalon syvien lihasten, alavartalon tasapainon ja kestävyyden treenaamiseen
  2. Beurer FWM45 -jalkalämmitin
  3. Rosa Liksom: Everstinna
  4. Tuomas Kyrö: Mielensäpahoittajan Suomi
  5. Ilkka Remes: Vapauden risti
  6. Halvan Wanhan ajan lakritsi -lahjapakkaus
  7. Laadukkaat sauna- ja kylpytakit esimerkiksi Ratialta tai Tampereen Puuvillatehtaalta
  8. Aktiiviselle liikkujalle sopivat urheilu- ja merinovillakerrastot esimerkiksi Pierre Robertilta, Laplandicilta tai Haltilta
  9. Innokas saunoja ilahtuu saunapaketista, johon kuuluvat Rento-saunasanko ja -löylykauha, Hemtex 24h:n kaitaliina sekä  Rento Lapinmarja -lahjapakkaus löylytuoksuineen
  10. Uusia makuja! Alkoholittomassa luomu Blossa Lingon-Enbär -glögissä maistuvat puolukka ja katajanmarjat

+ Jokerina K-Citymarketin lahjakortti, joka on aina hyvä vaihtoehto joululahjaksi.

Nähdään joululahjaostoksilla!

Katso voimassa olevat tarjouksemme täältä >>

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.