Joululahjat lapsille

Kukaan ei odota joulua ja joulupukin tuloa niin paljon kuin lapset. Lahjojen jako on monelle lapselle vuoden kohokohta ja joulunaika on täynnä taikaa. Onko kuitenkin vaikea valita mitä ostaisi tytölle tai pojalle lahjaksi vuoden tärkeimpänä päivänä? Tässä muutamia joululahjaideoita lapsille!

Lapselle mieluisin joululahja on lelu

Mieluisia lahjoja lapsille ovat tietenkin lelut. Tule tutustumaan K-Citymarketin laajaan peli- ja leluvalikoimaan, ja löydä etsimäsi joululahja!

Interaktiiviset lelut ovat olleet hitti jo useamman vuoden, eikä vuosi 2017 tee poikkeusta. Esimerkiksi Incubabies on interaktiivisesta munasta kuoriutuva poikanen, joka ääntelee ja jonka sydän sykkii. Se kaipaakin kovasti hellyyttä lapselta niin kuin myös Interaktiivinen Fur Real -jääkarhulelu, joka reagoi kosketukseen ja ääntelee suloisesti. Tässä oikeaa lemmikkiä helpompi vaihtoehto lapselle!

Clementoni Mio the Robot -interaktiivinen robotti voidaan ohjelmoida suorittamaan tehtäviä lapsen mielen mukaan. Sähköinen valomiekka on myös suosittu lahja, ja tuleehan uusi Star Wars -elokuva teattereihin juuri joulukuun 2017 alussa.

Sähköisten ja interaktiivisten lelujen ohella vanhat suosikit pitävät myös pintansa. Rakennustarvikkeet, palikat, palapelit ja muut aktivoivat lelut ovat myös aina hyviä ideoita joululahjaksi lapselle. Esimerkiksi LEGO-paketeista suosittuja ovat nyt LEGO Ninjagon Spinjitzu -koulutus, LEGO Cars Autot -sarjan Salama McQueen ja LEGO Friendsin kesäuima-allas. Vähän pienemmille rakentajille DUPLOt ovat sopivia: ne haastavat koordinaatiota ja lennättävät mielikuvitusta.

Myös autolahjat kuten Caterpillar-leluautot kuljetusauto ja traileri -yhdistelmä tai työmaa-ajoneuvo tai Plaston Suomi 100-vuotisjuhlamallina lanseeraama aurausauto kestävät leikkiä vuodesta toiseen.

Parhaassa tapauksessa LEGOt, autot ja siivous voidaan yhdistää Dusty-roska-autolla. Se noukkii kätevästi LEGOt tai muut pienet lelut lattialta ja siinä on komeat ääni- ja valotoiminnot.

Peli tai kirja lahjaksi lapselle

Pelejä voi pelata myös yhdessä kavereiden tai koko perheen voimin. Suosittuja pelejä tänä vuonna ja jouluna ovat esimerkiksi NS Super Mario Odyssey ja PS4 LEGO Ninjago Movie Videogame sekä tietysti kaikki urheilupelit kuten PS4 FIFA 18, NHL 18 tai Gran Turismo Sport. Hittipeli PS4 Call of Duty WWII sopii perheen varttuneemmille lapsille, sillä sen ikäraja on K-18.

Jos perheessä ei vielä ole pelikonsolia, niin Nintendon Switch sekä Playstation 4 Pro ovat tällä hetkellä suosittuja ja niihin on saatavilla laaja valikoima pelejä.

Lautapelit ovat klassikko, joka toimii vuoden ympäri ja vuodesta toiseen kaikenikäisille pelaajille. Klassisten Monopoly- ja Alias-pelien lisäksi myös uudemmat suosikit mahtuvat lahjalistoille. Dr. Eureka on vuoden 2017 lastenpeli. Se kysyy pelaajiltaan näppäryyttä, nopeutta ja hahmottamiskykyä.

Pelit ovat mukavia, mutta niin ovat myös kirjat. Tänä vuonna voi oppia Suomen historiasta hauskasti Mauri Kunnaksen Koiramäen Suomen historia -kirjan kautta.

Kun sisällä oleminen kyllästyttää, kannattaa jalkaan vetää luistimet jalkaan ja pyrähtää jäälle. Lue vinkkimme siitä, miten valita oikeankokoiset luistimet lapsellekin. Luistelun jälkeen kutsuu pulkkamäki, jossa parhaat vauhdit saa Stiga-kelkalla. Jos kyseessä on hyvin hurjapäinen lahjansaaja, voi pakettiin kääräistä myös monikäyttöisen Jofa 415 -kypärän, joka on CE-hyväksytty ja oiva lisävaruste vauhdikkaisiin leikkeihin.

Mieltä ja kehoa lämmittävät vaatelahjat lapsille

Tarvitsevatko pikkuiset lämmittäviä tossuja esimerkiksi päiväkotiin tai vain kotona puuhastellessa? Meiltä löydät esimerkiksi klassiset Reinot myös lasten koossa niin pinkkinä kuin ruskeanakin riippuen lapsen mausta. Myös muita tossuja löytyy muun muassa Frozen, Minions ja Paw Patrol -teemoissa.

Pukinkonttiin voi myös lisätä lämpöiset Puma-collegehousut, Adidas-verryttelyhousut tai Laplandic-urheilukerraston.

Vuoden 2017 suosikkijoululahjat lapselle: TOP 10

  1. Interaktiiviset lelut kuten Mio the Robot  ja Incubabies-munat
  2. Koiramäen Suomen historia -kirja Mauri Kunnakselta
  3. Honor 6A älypuhelin
  4. PlayStation 4 Pro sekä Nintendon Switch –pelikonsolit
  5. Dusty-roska-auto
  6. Cars 3 tai Autot 3 -DVD
  7. Legot, esimerkiksi Lego Friends tai Lego Star Wars
  8. Hurjapäälle Stiga Snowracer Colour Pro -rattikelkka
  9. Hittipelit NHL 18, FIFA 18 ja Gran Turismo Sport
  10. Luistimet (muista varmistaa, että ostat oikeankokoiset luistimet!)

+ Jokerina K-Citymarketin lahjakortti eritoten vähän vanhemmalle lapselle.

Tervetuloa lahjaostoksille K-Citymarketiin!

Katso voimassa olevat tarjouksemme täältä >>

 

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.