Joululahjat lapsille

Kukaan ei odota joulua ja joulupukin tuloa niin paljon kuin lapset. Lahjojen jako on monelle lapselle vuoden kohokohta ja joulunaika on täynnä taikaa. Onko kuitenkin vaikea valita mitä ostaisi? Tässä muutamia joululahjaideoita lapsille.

Lapselle mieluisin joululahja on lelu

Mieluisia lahjoja lapsille ovat tietenkin lelut ja pelit. Tule tutustumaan K-Citymarketin valikoimaan ja löydä etsimäsi joululahja! Vauhtipäille sopisi esimerkiksi Nikko Vaporizr 2 radio-ohjattava auto joka kulkee sekä kuivalla maalla että vedessä. Valloittava Lucy-koiranpentu taas ymmärtää suomea ja tottelee 12 komentoa, ihan kuin oikea koiranpentu! Rakennustarvikkeet, palikat, palapelit ja muut aktivoivat lelut ovat myös aina hyviä ideoita joululahjaksi lapselle. Esimerkiksi LEGO-paketeista suosittuja ovat nyt City 60110 Paloasema, Friends 41130 Huvipuiston vuoristorata ja pienemmille rakentajille Duplo Maailman ympäri (Vuoden 2016 taaperolelu). Carrera Go! Cars Carbon -autoradalla leikeissä on vauhtia ja valtavan, värikkään pehmotuhatjalkaisen voi ottaa yöllä unikaveriksi.

Lämmittävät joululahjat lapsille

Tarvitsevatko pikkuiset lämmittäviä tossuja esimerkiksi päiväkotiin tai vain kotona puuhastellessa? Meiltä löydät esimerkiksi klassiset Reinot myös lasten koossa sekä pinkkinä että ruskeana. Myös muita tossuja löytyy muun muassa Frozen, Minions ja Paw Patrol -teemoissa. Pukinkonttiin voi myös lisätä lämpöiset Puma-collegehousut, Adidas-verryttelyhousut tai Laplandic-urheilukerraston.

Kivaa tekemistä

Kaikenlaiset pelit ovat aina hauskoja vaikka koko perheenkin kesken pelattavaksi! Osta joululahjaksi klassikkopelejä kuten Monopoly tai Twister, joista on iloa vielä vuosien päästäkin. Stiga Play Off -lätkäpeli vie taatusti mukanaan ja Vuoden lastenpeliksi 2016 valittu Muumipeikon kalaretki sopii pienemmillekin. Joulunajan lukemiseen nuorisolle sopisi uusi Harry Potter ja kirottu lapsi tai Mauri Kunnaksen Herra Hakkarainen harhateillä. Jos elokuvat houkuttelevat, suositut uutuudet Doria Etsimässä ja Lemmikkien Salainen Elämä löytyvät myös valikoimistamme.

Ruokalahjat lapsille

Makea maistuu lapsille ja jouluna onkin tarjolla  monenlaisia makeita herkkuja. Kauppojen joulumakeiset maistuvat, mutta niiden lisäksi voit valmistaa myös omia joulumakeisia pienille herkkusuille. Valmista itse vaikkapa makeat fudgetjoulutoffee tai raakasuklaa ja pakkaa herkut kauniisti lasipurnukaan tai sellofaaniin. Tarkistathan ennakkoon, ettei lahjansaajalla ole ruoka-aineallergioita.

Vuoden 2016 suosikki joululahjat lapselle TOP 10

  • Lucy interaktiivinen robottikoira
  • Nikko Vaporizr 2 Neon Yellow RC-auto
  • Monopoly-peli 
  • Pets - Lemmikkien Salainen Elämä DVD tai Blu-ray (julkaisupäivä 28.11.)
  • Harry Potter ja kirottu lapsi -kirja
  • Disney Frozen puuhakärry
  • PlayStation 4 500Gt pelikonsoli Slim
  • Nintendo 3DS Pokemon Moon -konsolipeli
  • Stiga Snowracer Colour Pro -rattikelkka
  • NHL 7000 jääkiekkoluistimet

Tervetuloa lahjaostoksille K-Citymarketiin!

Katso voimassa olevat tarjouksemme täältä >>

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.