Joulutunnelmaa valoilla ja koristeilla

K-Citymarketeista löydät paljon erilaisia valoja, koristeita ja lyhtyjä kodin ja puutarhan koristamiseen.

Ensimmäiset valosarjat kuten suositut puuvillapallovalot sekä led-kynttilät saapuvat valikoimiin jo elokuussa iltojen alkaessa hämärtyä. Talvea kohti mentäessä kauppojen valohyllyt täyttävät ulkovalot, kyntteliköt, ikkunatähdet sekä tietysti joulukuusen valot ja muut jouluiset valosarjat.

Jouluvalojen ja -koristeiden valikoimasta löytyy tuotteita myös nuorempien mieleen – lapset pitävät muun muassa Frozen-joulupalloista sekä lumiukkoaiheisista koristeista. Aikuiseen makuun sopivat perinteisemmät joulukoristeet ja -valot, kuten kyntteliköt, joulutähdet sekä puuvillapallosarjat.

Suosituimmat jouluvalot

Joulunajan suosituimpia ulkovaloja ovat led-valosarjat, jotka sopivat erinomaisesti pihapuiden ja parvekkeen valaisemiseen sekä lyhtyihin. Kotivalo-merkin lisäksi löydät meiltä myös muun muassa tunnettujen valmistajien kuten Airamin ja Konstsmiden tuotteita. Jouluvaloissa suosituin väri on edelleen lämmin valkoinen.

Uutta tänä vuonna ovat led-valoilla varustetut joulukuusenpallot ja eläinkoristeet. Varsinkin paristokäyttöisiä led-valoja on valikoimassa viime vuosia runsaammin, sillä niitä on helppo sijoittaa esimerkiksi maljakoihin ja useimmat niistä toimivat ajastimella, jolloin valoja ei tarvitse kytkeä erikseen päälle ja pois.

Joulukoristeet viimeistelevät joulun tunnelman

Mitäpä olisi joulu ilman joulukoristeita? K-Citymarketeista löydät tontut, kestokuuset, tonttulakit sekä muut joulukoristeet. Kestokuusia on saatavana vihreinä ja valkoisina ja korkeudeltaan kuuset ovat 150 cm tai 210 cm. Joulukuusen koristeluun sopivat kynttilöiden lisäksi joulupallot sekä muut kuusenkoristeet, joita löytyy niin perinteiseen kuin modernimpaankin makuun. Joulukoristeissa suosituimpia värejä ovat jouluinen punainen, valkoinen sekä harmaa.

Joulukoristeiden askartelu itse on myös hauskaa puuhaa koko perheelle! Askartelutarvikkeita löydät valikoimistamme runsaasti ja jouluaskarteluvinkkejä löydät K-Ruoka.fista.

Sisusta kodin joulu K-Citymarketin kautta! Katso ajankohtaiset kodin tarjouksemme täältä >>

 

Askartele joulu

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.