Uusi vuosi 2018

Uudenvuoden aattoa juhlitaan sunnuntaina 31.12.2017. K-Citymarketista löydät kaiken tarpeellisen vuoden 2018 vastaanottoon tyylillä.

Vinkit ja tarjoukset uudenvuoden aaton juhlintaan

Uudenvuoden aattoa juhlitaan tänä vuonna sunnuntaina 31.12.2017. K-Citymarketista löydät ilotulitteet, koristeet, tinat, uudenvuodenaaton juhlapöydän herkut sekä paljon muuta uuden vuoden vastaanottoon niin perheen kuin ystävienkin kesken. Katso oman K-Citymarketisi uudenvuoden aukioloajat >>

Raketit ja ilotulitteet

Ilotulitteet kuuluvat monilla uudenvuoden juhlintaan yhtä olennaisesti kuin lahjat kuuluvat jouluun. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia raketteja, joista on iloa koko perheelle.  Vinkkejä ilotuliteostoksille ja tietoa erilaisista raketeista ja niiden käytöstä löydät täältä. Tutustu myös ilotulitteiden turvalliseen käyttöön sekä mukavampaan uuteenvuoteen lemmikille.

Vuoden 2017 rakettien myyntipäivät ovat 27.-31.12.2017. Ilotulituspisteet ovat auki ke-pe klo 9-21 ja la-su aamu 9 kaupan sulkemisaikaan asti.

Katso oman kauppasi aukioloajat >>

Uudenvuoden ennustukset

Uudenvuoden tinoja ei ole myynnissä enää uutenavuotena 2017, koska perinteisen tinan on todettu sisältävän terveydelle ja ympäristölle haitallista lyijyä. Tinojen myynti kielletään kokonaan 1.3.2018 alkaen.

Tulevaa vuotta ennustettiin perinteisesti tinasta. Tinan valamisessa tinakenkä sulatettiin tinakauhassa esimerkiksi lieden päällä ja sulanut tina kaadettiin kylmään veteen, jossa se jähmettyy. Jähmettyneestä tinasta muodostui kuvioita, joista voitiin ennustaa tulevaa vuotta:

  • Röpelöinen pinta = paljon rahaa
  • Laiva, lentokone tai muu kulkuneuvo = matkustamista
  • Lintu = suuri tuleva onni
  • Sormus = tulevat häät
  • Avain = menestystä työssä tai harrastuksissa

Tinan vaihtoehtona tulevaa vuotta voi ennustaa myös valamalla mehiläisvahaa, sokeria tai sulattamalla vanhoja kynttilöitä.

Uudenvuoden koristeet ja tarjottavat

K-Citymarketista löydät myös värikkäät koristeet ja ilmapallot iloisten uudenvuoden juhlien järjestämiseen. Voit myös askarrella koristeita juhliin itse – kokeile vaikkapa juhlahattuja tai juhlaköynnöksiä, tarvikkeet löydät askarteluosastolta. Myös kimaltavat koristeluvinkit sopivat uudenvuodenaattoon!

Vuoden viimeistä päivää juhlistetaan ruokapöydässä rennosti mutta tyylikkäästi – katso K-Ruoka.fin reseptivinkit uudenvuoden juhlaherkkuihin >>

Uudenvuoden maukkaimpiin ruokiin kuuluvat muun muassa salaatit, nakit sekä meksikolaiset herkut. Nappaa suosikkireseptit alta!

Chilinen perunasalaatti
Granaattiomenasalaatti
Mätileivät ja ravunpyrstö-cocktailpalat
Perunasalaatti ja nakit
Jauhelihahodarit ja texmex-hodarit
Nachovuoka
Paprikasalsa eli molho a companha
Suklaa-banaanitikkarit
Kolmen suklaan juustokakku
Naked cake

K-Citymarket toivottaa hyvää ja onnellista uutta vuotta 2018!

Vinkit uudenvuoden viettoon

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Herkullista uuttavuotta!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Koristeet uudenvuoden juhliin

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.