Lahjakortti

K-Citymarketista voit ostaa K-lahjakortteja, jotka käyvät maksuvälineinä lähes kaikissa K-ryhmän liikkeissä: K-Citymarketeissa, K-Supermarketeissa, K-Marketeissa, Neste K -asemilla, K-Raudassa sekä Intersportissa, Budget Sportissa ja Kookengässä.

Voit valista kortille ladattavaksi minkä tahansa summan 10 ja 500 euron väliltä. Lahjakortin voi käyttää yhdellä kerralla tai osissa. Kerran ladattua korttia ei voi ladata uudelleen eikä siihen voi lisätä arvoa. Kortti toimii kassalla samalla tavalla kuin muutkin magneettijuovakortit ja lahjakortilla tehdyistä ostoista kertyy K-Plussa-pisteitä.

Arvo ja ostopäivä kirjoitetaan korttiin käsin kassalla. Kortti toimii samantien, mutta sen voimassaoloaika lasketaan seuraavan kuun alusta alkaen. Korttikotelon sisälle voit kirjoittaa oman tervehdyksesi lahjakortin saajalle.

Lahjakortti on kätevä lahjavinkki kaikille, joille on vaikea keksiä lahjaa. Opiskelija tai juuri omaan kotiin muuttanut nuori ilahtuu lahjakortista, jolla voi hankkia ruokaa ja kodin tavaroita oman maun ja tarpeiden mukaan. Anna innokkaalle ruoanlaittajalle lahjakortti ja sen mukana jokin K-Ruoka.fin 6 000 herkullisesta reseptistä, tai kannusta sisustajaa uudistamaan kotiaan lahjakortilla.

Elämyslahjakortit ja brändilahjakortit

K-lahjakorttien lisäksi K-Citymarketeista saa nyt myös upeita elämyksiä lahjakorttien muodossa.

Gift4You-lahjakortit tarjoavat elämyksiä esimerkiksi liikunnan, kulttuurin, hemmottelun sekä hyvinvoinnin parissa. Anna lahjaksi esimerkiksi Deluxe-illallinen, keilailua tai kartingia, päivä laskettelurinteessä tai FlowParkissa. Lue lisää täältä >>

Brändilahjakorttien valikoimasta löytyvät muun muassa Finnkinon, Playstationin, Xboxin, iTunesin sekä Google Playn lahjakortit. Tutustu lahjakortteihin täällä >>

Osta lahjakortti omasta K-Citymarketistasi ja ilahduta ystäviä ja läheisiä!

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.