K-Citymarket palvelee

Me K-Citymarketissa kehitämme jatkuvasti uusia tapoja palvella asiakkaitamme – yksin ja yhdessä kumppaniemme kanssa.

Tarjoamme palveluita paketti- ja lippupalvelusta hyvinvointi- ja lahjapalveluihin. Useiden K-Citymarketien oheisliikkeisiin kuuluvat mm. apteekki, kampaamo, autopesu, Alko, Posti, suutari, Salaattibaari, Subway sekä Starbucks-kahvila.

Katso sivun alaosan hakutoiminnolla, mitä palveluja löydät omasta K-Citymarketistasi!

Autopesula

Yhteensä 13 K-Citymarketin yhteydessä palvelee oma autopesula. Autopesulat ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa (pl. Kuopio Päiväranta) ja palvelun voi maksaa joko tolpalla autopesulan edessä tai kaupan asiakaspalvelupisteessä. Asiakaspalvelupisteestä saat myös Pesupassin - pesetä autosi 5 kertaa, niin saat kuudennen pesun veloituksetta. Ladattavalle pesukortille voi ostaa useampia pesuja ja kortti kulkee kätevästi mukana lompakossa.

Autopesulat seuraavissa K-Citymarketeissa: Hämeenlinna Tiiriö, Iisalmi, Imatra, Joensuu Pilkko, Jyväskylä Keljo, Kouvola Veturi, Kotka, Kuopio Kolmisoppi, Kuopio Päiväranta, Lappeenranta, Seinäjoki Jouppi, Tampere Lielahti ja Tampere Turtola.

 

Posti

Posti

Postilähetykset ja postitustarvikehankinnat onnistuvat helposti ja kätevästi Postin palveluita tarjoavissa K-Citymarketeissa. Postimerkkejä voit ostaa kaikista K-ruokakaupoista. Kaupoistamme löytyy myös täyden palvelun Posteja ja Postin pakettiautomaatteja

 

Matkahuolto

Matkahuolto

Paketin lähetys ja nouto onnistuu nopeasti ja luotettavasti valikoitujen K-Citymarketien Matkahuollon Pakettipisteissä. Verkkokauppa-ostoksesi saat meille valitsemalla tilauksen kuljettajaksi Matkahuollon tai PostNordin. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään noutopisteeseen. Monissa verkkokaupoissa pääset valitsemaan noutopaikaksi haluamasi kaupan, joka sinulle parhaiten sopii.

 

DHL

DHL

DHL:n lähetyksen noutaminen onnistuu vaivattomasti Service Point -palvelun tarjoavista kaupoista.

 

Veikkaus

Veikkaus

Veikkauksen pelit tarjoavat suomalaisille haaveita, jännitystä ja hauskaa ajanvietettä. Veikkauksen pelit on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa.

Peliautomaatit tarjoavat vaivatonta viihdettä kauppareissun ratoksi. Rahapelejä voivat pelata vain 18 vuotta täyttäneet.

Lue lisää: Veikkauksen pelit ja peliautomaatit

 

Osta ja nosta

Ostajanosta

Osta ja nosta -palvelu mahdollistaa käteisen rahan noston K-Citymarketista samalla, kun teen ruokaostoksesi. Rahaa voi debit-korttiostosten yhteydessä nostaa aina 200 euroon saakka. Alarajaa nostolle ei ole asetettu ja palvelu on veloitukseton. 

Lue lisää: Osta ja nosta kätevästi käteistä kaupan kassalta 

 

Lahjakortit

Lahjakortit

K-Citymarketin valikoimissa on nyt runsaasti lahjakortteja maailmanluokan brändeiltä: iTunes, Google Play, Spotify, Paysafe ja moni muu.  Gift4You-elämyslahjakortit tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä makunautintojen, liikunnan, kulttuurin, matkailun ja hemmottelun tai muiden unohtumattomien kokemusten parissa. 

K-ryhmän omat, kaikissa K-ryhmän kaupoissa käyvät kätevät K-lahjakortit ovat helppo ja nopea valinta vaikkapa ruokaostosten lomassa. Helppoja lahjaideoita kaiken ikäisille ja kaikkiin juhliin!

Lue lisää: K-ruokakauppojen lahjakortit

 

Starbucks

Starbucks

Starbucks Coffee Company ja Kesko ovat solmineet lisenssisopimuksen Starbucks-kahviloiden avaamisesta K-kauppoihin eri puolille Suomea. Starbucks-kahvilat löydät tällä hetkellä K-Citymarket Jumbon, K-Citymarket Sellon sekä K-Citymarket Myyrmäen yhteydestä. Uusia sijainteja kahviloille kartoitetaan jatkuvasti ja avauksia on suunniteltu keskeisille liikepaikoille myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. 

Lue lisää: Elämyksiä Starbucks-kahviloissa

 

Telia

Telia on yksi johtavista matkapuhelinoperaattoreista Suomessa. Telia shop-in-shop tai etumyymälä löytyy yhteensä 42 K-Citymarketin yhteydestä. Telia tarjoaa kaikki operaattorialaan liittyvät palvelut, niin yrityksille kuin kuluttajillekin, matkapuhelinpalveluista TV-palveluihin ja laitteisiin asti. K-Citymarketeissa toimivat Telia Express -pisteet ovat täyden palvelun kanavia, joissa ammattitaitoinen Telian henkilöstö palvelee helposti kauppamatkan varrella.

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Lue lisää palveluista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.