Tuoreesti kalatiskiltä

Haluatko valmistaa kalasi itse fileestä tai kokonaisesta kalasta käsittelemällä? Se onnistuu - K-Citymarketeista löydät monipuolisen valikoiman kalaa! Tarjolla on useita kotimaisia ja ulkomaisia vaihtoehtoja, joille kaikille on yhteistä on vastuullisuus.

K-Citymarketit noudattavat WWF Suomen Kalaopasta, jota päivitetään vuosittain. Kalaoppaassa lajit on merkitty liikennevaloin. Valon väriin vaikuttaa muun muassa kalakannan tila ja kalastuksen vaikutus meriluontoon. K-Citymarketien kalatiskeillä käytetään mahdollisuuksien mukaan lähialueiden kalaa, paikkakunnasta riippuen. Myös Sydänmerkin saanut suomalainen Pirkka Parhaat Benella Kirjolohi löytyy K-citymarketien valikoimista. Lue lisää valinnoista kalatiskillä >>

Suomalaisten suosikit kalatiskillä

Suomalaisten suosikkikaloihin kuuluvat kotimainen kirjolohi sekä norjalainen lohifilee. Molempia on lähes aina saatavilla kaikista kaupoista.

Kalatiskiltä saat aina sinulle sopivan annoksen kalaa, esimerkiksi yhden lohimedaljongin tai kourallisen muikkuja yhtä paistinpannullista varten. Kalamestarit auttavat mielellään sekä kalan valinnassa että käsittelyssä ja antavat vinkit ruoan valmistukseen. Kypsä kala on helppo ja nopea valinta lautaselle, mikäli haluat päästä helpolla. Savukalasta saat mainion salaatin tai herkullisen savukalamoussen, kylmäsavu toimii hyvin pastan kanssa ja loimulohesta teet mainion uuniperunan täytteen.

Tuore kala tulee säilyttää kotona aina alle 3 asteen lämpötilassa. Koska harvat jääkaapit ovat tarpeeksi kylmiä kalalle, suositellaan tuore kala ja äyriäiset valmistettavaksi vuorokauden sisällä tuotteen ostamisesta.

Kauppojen kalamestarit suunnittelevat itse valikoimansa palvelutiskeillä. Jos sinulla on mielessä jokin tietty kala tai äyriäinen mitä haluaisit valikoimaan, ota yhteys oman kauppasi kalamestariin!

Tervetuloa tuoreille kalaostoksille!

Oman kauppasi yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä >>

Lue lisää kalasta ja sen käsittelystä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.