Tuoreimmat hedelmät ja vihannekset

K-Citymarketin runsaalta ja raikkaalta hedelmä- ja vihannesosastolta eli heviosastolta löydät aina sesongin herkullisimmat hedelmät ja marjat sekä vihannekset ja juurekset.

Laaja valikoima on räätälöity kunkin kaupan asiakkaiden toiveita kuunnellen. Tuotteiden laatu on meille ensisijainen asia, josta ammattitaitoinen hedelmä- ja vihannesosaston henkilökuntamme pitää huolta jokaisessa kaupassa.

Laaja valikoima muodostetaan vastuullisesti. Tuotteiden koko ketju pelloilta ja kasvihuoneista tunnetaan ja kestävä kehitys on tärkeää. Tarjoamme heviosastoilla luomuvaihtoehtoja sekä Reilun kaupan tuotteita. Kannamme huolta myös suomalaisen ruoantuotannon säilymisestä elinvoimaisena. K-Citymarketista löydätkin sesongista riippuen erilaisia lähialueella tuotettuja hedelmiä ja vihanneksia ja kaupoissa kerrotaan mielellään lisää tuottajista tuotteiden takana.

Sesonki näkyy aina hedelmä- ja vihannesvalikoimissamme ja haluamme opastaa asiakkaitamme myös kauden parhaisiin valintoihin. Käyttämämme tunniste #parastanyt auttaa sesongin suosimisessa. Suosimalla sesongin parhaita tuotteita saat vaihtelua ja parasta mahdollista makua lautaselle. Syksyllä maistuvat suomalainen omena ja kaalit, lokakuussa alkaa persimon-sesonki. Appelsiini ja muut sitrushedelmät tuovat aurinkoa ja vitamiinia talveen. Kesään siivittävät tuoreet mansikat ja uudet perunat. Kaupassa löydät sesongin tuotteiden ohesta lisää tietoa ja vinkkejä.

Kaupat ja aukioloajat löydät täältä >>

Herkullista heviä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.