Tuoretta leipää K-Citymarketista!

Meiltä K-Citymarketista saat tuoretta leipää joka päivä - myös sunnuntaisin! Mikä onkaan ihanampaa, kuin lämmin ja tuoksuva, juuri uunista tullut tuore leipä, josta voit loihtia aamiaisen, välipalan tai nauttia vaikka hyvän keiton kanssa. 

Arjen välipalat

Kaupan paistopisteeltä nappaat helposti mukaan herkullisen leivän tai makean herkun. Leipä sopii arjen ruokaisiin välipaloihin ja erilaisiin pikaruokiin kuten toasteihin,panineihin, bruchettoihinkolmioleipiin ja lämpimiin leipiin

Monipuolinen valikoima

Terveellisyys näkyy leipämarkkinoilla erilaisten kaura-, siemen-, kokojyvä ja juuresleipien kysynnän kasvuna. Kaura on pop monessa muodossa, myös leipäosastolla, jonne on tullut yhä enemmän tarjolle myös 100% kauraleipiä. Runsaskuituisuus on selkeä lisäarvo terveellistä leipää ostavalle ja tähän tarpeeseen vastaavat lähes kaikki ruisleivät sekä monet täysjyväiset vaaleat leivät ja sämpylät. Yksi merkki vahvasta hyvän olon trendistä on se, että gluteenittomien leipien kysyntä ja tarjonta kasvavat. Gluteenittomia tuotteita suosivat myös he, joilla ei varsinaisesti ole todettu keliakiaa. Tuoreita gluteenittomia tuotteita löytyy jo runsaasti kauppojen leipäosastoilta. 

Paikallisuus

Lähiruoka ja paikallisuus ovat arvossaan myös leipäosastolla. Suomessa on edelleen satoja leipomoita, joista valtaosa toimii paikallisesti ja leipoo erilaisia leipiä oman alueensa tarpeisiin ja tottumuksiin, Itä-Suomessa maistuu ruislimppu ja pohjoisessa ohut rieska muuta maata enemmän. 

Tervetuloa leipäostoksille omaan K-Citymarketiisi!

Tiesitkö tämän leivästä?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.