Meikit ja kosmetiikka

Ajankohtaista kauneusosastolla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

K-Citymarketien uudistuneet kauneusosastot tarjoavat entistä laajemmat valikoimat meikkejä, ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä koko perheen hygieniatuotteita vaivattomasti

Meikki- ja kosmetiikkaosastolta löydät muun muassa Lumene, L´Oréal Paris, Rimmel, Max Factor, Maybelline sekä IsaDora* -kosmetiikkatuotteita. Edulliset Essence ja Catrice -meikit* löydät valikoiduista K-Citymarketeista samoin kuin supersuositut MakeUp Eraser Original® -meikinpoistoliinat*.Uutuuksia saapuu ympäri vuoden, joten piipahdathan ruokaostosten yhteydessä myös kauneusosastolla!

Kauniit kynnet loihdit Sally Hansen*, Mavala ja Essie* -kynsilakoilla sekä hoitotuotteilla. Tarjolla on tyylikkäitä klassikoita, räiskyviä värejä ja tietysti trendikkäimmät kausivärit. Irtoripset ja ripsitupsut arkeen ja juhlaan teet laadukkailla, mutta edullisilla Kiss-sarjan tuotteilla. Kauneutesi hoitoon löydät valikoimista myös Pirkka Personal Care ja Make Up -tuotteet! Kauneusosaston laajaan valikoimaan kuuluvat myös esimerkiksi L´Oréal Paris, Garnier, NIVEA, L300 sekä Neutrogena -ihonhoitotuotteet. Suomalainen Pirkka Argan -sarja tuo luksusta päivittäiseen ihonhoitoon. Uutta K-Citymarketeissa on luonnonkosmetiikka, jonka löydät osastolta helposti omana kokonaisuutenaan - luonnonkosmetiikka sisältää mm. Urtekram- ja Lavera-tuotteet. Ensimmäisenä hypermarketketjuna maailmassa K-Citymarketin valikoimiin kuuluu myös valikoituja tuotteita The Body Shopilta.

Hiustenhoidossa valikoima kattaa tuotteet aina värjäyksestä pesuun, hoitoon ja muotoiluun! Uutta kauneusosastolla ovat kampaamoista tutut Cutrinin hiustenmuotoilu- ja hoitotuotteet sekä SIM Argan hiustenhoitotuotteet, jotka löydät uudesta Premium-hiustuotteiden hyllystä. Muotoilulaitteita löydät kodintekniikkaosastolta muun muassa Remingtonilta. Koko perheen hygieniaan puolestaan kuuluu suihku- ja intiimituotteiden lisäksi myös laaja valikoima suunhoitoa: mm. hammasharjoja, -tahnoja sekä muuta tarpeellista terveen suun hyväksi.

Tervetuloa ostoksille K-Citymarketin kauneusosastolle!

Katso oman kauppasi aukioloajat >>

*) Sally Hansen, Essie, IsaDora, Bottega Verde, Essence, Catrice sekä MakeUp Eraser saatavilla valikoiduista K-Citymarketeista >>

Tässä kuussa Plussa-kortilla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.