Meikit ja kosmetiikka

K-Citymarketien uudistuneet kauneusosastot tarjoavat entistä laajemmat valikoimat meikkejä, ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä koko perheen hygieniatuotteita vaivattomasti

Meikki- ja kosmetiikkaosastolta löydät muun muassa Lumene, L´Oréal Paris, Rimmel, Max Factor, Maybelline sekä IsaDora* -kosmetiikkatuotteita. Edulliset Essence ja Catrice -meikit* löydät valikoiduista K-Citymarketeista samoin kuin supersuositut MakeUp Eraser Original® -meikinpoistoliinat*.Uutuuksia saapuu ympäri vuoden, joten piipahdathan ruokaostosten yhteydessä myös kauneusosastolla!

Kauniit kynnet loihdit Sally Hansen*, Mavala ja Essie* -kynsilakoilla sekä hoitotuotteilla. Tarjolla on tyylikkäitä klassikoita, räiskyviä värejä ja tietysti trendikkäimmät kausivärit. Irtoripset ja ripsitupsut arkeen ja juhlaan teet laadukkailla, mutta edullisilla Kiss-sarjan tuotteilla. Kauneutesi hoitoon löydät valikoimista myös Pirkka Personal Care ja Make Up -tuotteet! Kauneusosaston laajaan valikoimaan kuuluvat myös esimerkiksi L´Oréal Paris, Garnier, NIVEA, L300 sekä Neutrogena -ihonhoitotuotteet. Suomalainen Pirkka Argan -sarja tuo luksusta päivittäiseen ihonhoitoon. Uutta K-Citymarketeissa on luonnonkosmetiikka, jonka löydät osastolta helposti omana kokonaisuutenaan - luonnonkosmetiikka sisältää mm. Urtekram- ja Lavera-tuotteet. Ensimmäisenä hypermarketketjuna maailmassa K-Citymarketin valikoimiin kuuluu myös valikoituja tuotteita The Body Shopilta.

Hiustenhoidossa valikoima kattaa tuotteet aina värjäyksestä pesuun, hoitoon ja muotoiluun! Uutta kauneusosastolla ovat kampaamoista tutut Cutrinin hiustenmuotoilu- ja hoitotuotteet sekä SIM Argan hiustenhoitotuotteet, jotka löydät uudesta Premium-hiustuotteiden hyllystä. Muotoilulaitteita löydät kodintekniikkaosastolta muun muassa Remingtonilta. Koko perheen hygieniaan puolestaan kuuluu suihku- ja intiimituotteiden lisäksi myös laaja valikoima suunhoitoa: mm. hammasharjoja, -tahnoja sekä muuta tarpeellista terveen suun hyväksi.

Tervetuloa ostoksille K-Citymarketin kauneusosastolle!

Katso oman kauppasi aukioloajat >>

*) Sally Hansen, Essie, IsaDora, Bottega Verde, Essence, Catrice sekä MakeUp Eraser saatavilla valikoiduista K-Citymarketeista >>

Tässä kuussa Plussa-kortilla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista kauneusosastolla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Vinkkejä peilipöydälle

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.