Pedigree- ja Friskies-tuotteet Plussa-kortilla -20%

Nyt hemmotellaan nelijalkaisia ystäviä! 1.3.- 4.4.2018 välisenä aikana saat kaikista Pedigree koiranruoista ja Friskies kissanruoista -20% alennuksen Plussa-kortilla.

Pedigree koiralle

Kaikilla koirilla on oikeus saada laadukasta, ravitsevaa ja maukasta ruokaa. Pedigree-koiranruoat ovat 100% täysipainoista ravintoa eivätkä ne sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita. Ruokiin käytetään laadukkaita ainesosia ja niissä käytetyn lihan alkuperä on jäljitettävissä.

Pedigree-tuotteisiin kuuluu sekä kuivaruokia että kosteita ruokia, penturuokia ja muita erityistarpeisiin suunniteltuja ruokia sekä erilaisia makupaloja. Suositut DentaStix-purupalat sekä uudet pehmeämmät DentaFlex-purutangot vähentävät koiran hammaskiven muodostumista.

Lue Pedigreen vinkkejä koiran hoitoon ja ruokintaan:

Friskies kissalle

Friskies on 100 % täyttä ja tasapainoista ravintoa, joka on valmistettu valikoiduista ja laadukkaista ainesosista. Näin kissasi saa ruokaa, josta se pitää ja jota se tarvitsee.

Friskies-valikoimassa on useita herkullisia reseptejä, jotka antavat kissallesi 100 % täyttä ja tasapainoista ravintoa. Ruoka vastaa kissasi yksilöllisiä tarpeita ottaen huomioon kissan iän, elämäntyylin ja fyysisen kunnon. Friskies-ruoat tukevat kissasi terveyttä, elinvoimaa ja tyytyväisyyttä. Valikoimaan kuuluu tuotteita kissanpennuille ja aikuiselle kissalle, sekä erityisreseptit sisäkissalle, kastroidulle ja steriloidulle kissalle. Reseptien kehittäjinä ovat Purinan asiantuntijat, jotka hyödyntävät yli 85 vuoden kokemusta lemmikkien ravitsemuksesta.

Lisätietoja tuotteista löydät Purinan sivulta.

 

Friskies ja Pedigree -tuotteet löydät omasta K-Citymarketistasi!

Tarjouksessa maaliskuussa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.