Tilaa ruoat Eastonin verkkokaupasta

K-Citymarket Helsinki Eastonissa sinulla on mahdollista tilata ostokset joko suoraan kotiovelle toimitettuna tai noutaa ne valmiiksi keräiltynä kaupasta. Verkkokaupassa on sama ruokavalikoima kuin myymälässäkin.

Säästät viikossa useita tunteja aikaa, kun voit vain klikkailla ostokset suoraan ostoskoriin ja vältyt tuotteiden etsimiseltä hyllynväleissä. Verkkokaupasta pääsee myös näppärästi katsomaan henkilökohtaiset edut sekä ajankohtaiset reseptit ruoanlaittoon.

Näin tilaat verkosta:

 1. Klikkaa verkkokauppaan.
 2. Lisää valitsemasi tuotteet ostoslistalle. Voit valita, saako tuotteet korvata. (Vinkki: Mikäli haluat nopeasti lisätä usein ostamasi tuotteet listalle yhdellä klikkauksella, luo käyttäjätunnus ja lisää siihen Plussa-korttisi.)
 3. Skrollaa ostoslistan loppuun ja valitse joko ”Nouto kaupasta” tai ”Kotiinkuljetus”.
 4. Valitse sinulle sopiva tilaus- tai noutoaika, täytä tarvittavat yhteystiedot ja vahvista tilaus.
 5. Lähetämme tilauksestasi vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Näet tilauksen myös tilaushistoriassa, josta voit hyödyntää sitä seuraavien tilausten pohjana.

Näin noudat tilauksesi:

 1. Aja Eastonin kauppakeskuksen parkkihalliin valitsemallasi noutoajalla ja seuraa Tilaa ja nouda -opasteita. Parkkihallin pohjakartta näkyy alla.
 2. Pysäköi autosi noutopisteen edessä oleville noutoparkkipaikoille.
 3. Mene noutopisteen tiskille ja kerro nimesi, niin tuomme ostokset sinulle. Maksu tapahtuu kortilla ostosten luovutuksen yhteydessä. Halutessasi tuomme ostoksesi autolle asti.

Näin toimitamme ostokset kotiin tai työpaikallesi:

 1. Lähetämme sinulle tekstiviestin pian tilauksen teon jälkeen, jossa tarkennamme ostosten toimitusajan.
 2. Lähempänä toimitusta tulee vielä uusi tekstiviesti. Viestissä on arvioitu saapumisaika tilaukselle, sekä linkki verkkosivulle tilauksen reaaliaikaista seurantaa varten.
 3. Maksu tapahtuu kortilla ostosten luovutuksen yhteydessä.

Verkkokauppatiimin ostosvinkit:

 1. Mikäli et löydä jotain tuotetta hausta, voit pyytää sitä Viesti kaupalle -kentän kautta. Tällöin keräilijä nappaa hyllystä mukaan tuotetoiveesi, mikäli sitä on kaupalla saatavissa.
 2. Voit tallentaa omia suosikkilistoja tilausten nopeuttamista varten. Monet asiakkaat käyttävät esimerkiksi aamupala-, viikonloppu- ja arkilistoja.
 3. Saat henkilökohtaiset Oma Plussa -edut myös verkkokaupasta.
 4. Käytätkö K-Ruoka-mobiilisovellusta? Verkkokaupan omat suosikkilistat näkyvät myös sovelluksen ostoslistoissa. Toiminto toimii myös toiseen suuntaan.
 5. Täyttyykö asuntosi ruokaostosten yhteydessä tulevista pahvilaatikoista? Voit antaa pahvilaatikot takaisin verkkokauppa-auton kuljettajalle seuraavan toimituksen yhteydessä tai ostoksia noutaessasi. Laatikot päätyvät näin kaupan pahvinkeräykseen.

Mietityttävätkö tuotteiden tuoreus, tuotepalautukset tai tilaus- ja noutoajat? Meillä on tuoreustakuu, joten mikäli jokin tietty tuote ei miellytä, saat siitä rahat takaisin. Katso tarkemmat ohjeet sekä useimmin kysytyt kysymykset täältä >>

Tervetuloa ostoksille uuden K-Citymarket Eastonin verkkokauppaan!