Kevään 2018 muoti on värikästä ja vaivattoman tyylikästä

Keväällä tummat värit väistyvät raikkaiden raitakuosien tieltä. Sesongin muoti on klassista, mukavaa ja tyylikästä.

Talven jälkeen kevään aurinko kutsuu pukeutumaan kirkkaisiin väreihin. Varsinkin alkuvuonna kannattaa suosia kerroksia: aloita pukemalla toppi, lisää trikoopaita ja viimeistele kylminä aamuina kevyellä neuletakilla tai -jakulla. Kerrospukeutuminen on paitsi käytännöllistä, myös trendikästä! Kaikki vaatteet onnistuneeseen kerrospukeutumiseen löydät mywearin kevätmallistosta.

Kevään trendit: utuista liilaa ja raikkaita perusvärejä

Kevään ja kesän trendivärejä ei ole vain yksi, vaan useita.

Ympärivuotinen kestosuosikki roosa taipuu nyt kohti utuista liilaa. Romanttisen tyylin ystävä valitsee sen pariksi valkoisen. Napakampi asukokonaisuus syntyy, kun hempeä liila saa kaverikseen ruskeaa tai kittiä. Kokeile myös farkkujen ja kevään toisen trendivärin pehmeän vihreän kanssa.

Klassikkoväri harmaa saa päivien pidentyessä uuden, vaaleamman sävyn. Harmaa on vaatekaapin luottoväri: aina muodissa ja helppo yhdistää mihin tahansa.

Varsinkin miesten paidoissa on tarjolla myös rohkeita värejä: oranssia, pinkkiä ja voimakasta sinistä. Asu on tasapainoinen, kun valitset voimakkaiden värien rinnalle harmaata, kittiä tai farkunsinistä.

Hiio-hoi, sailormuoti kutsuu!

Naisten muodissa on utuisten sävyjen rinnalla puhtaita, raikkaita värejä, joiden inspiraationa on sailor- eli purjehdusmuoti. Valkoinen paita sinisillä tai punaisilla raidoilla on tämän tyylin ikonisin vaate, joka sopii sekä naiselle että miehelle iästä riippumatta. Raitapaita käy oikeaan alaosaan ja asusteisiin yhdistettynä yhtä hyvin töihin, lomalle kuin ravintolaankin. Viimeistele tyyli valkoisella tai punaisella käsilaukulla tai kangaskengillä.

Klassiset raidat ovat aina muodissa. Naiselliseen tyyliin sopivat pitsillä somistetut raitapaidat.

Sininen tai harmaa kynähame sopii monelle vartalolle ja toimii niin kauluspaidan, trikoon kuin kevyen kreppipaidankin seurana. Kiinnitä huomiota myös vaatteiden leikkauksiin! Ne ovat tänä keväänä erityisen kiinnostavia. Paidoissa ja mekoissa on erilaisia rypytyksiä, laskoksia ja runsaita frilla-hihoja.

Miehille on tarjolla klassisia siniruudullisia kauluspaitoja, vaarinpaitoja, kevyitä v-aukkoisia neuleita sekä pikeepaitoja useassa värissä.

Mukavasti ja helposti muodikas

Hyviä uutisia mukavien vaatteiden ystäville! Urheiluvaatetyyli jatkaa trendien kärjessä, ja myös toimistopukeutumisessa materiaalit ovat entistä miellyttävämpiä. Kokeile ja ihastu mywear-malliston superpehmeästä, harjatusta trikoosta valmistettuihin housuihin ja huppareihin sekä college-kankaiseen bomber-takkiin ja -hameeseen.

Tämän kevään erikoisuus ovat helppohoitoiset ns. pese ja pidä -materiaalit. Monet vaatteet, kuten kreppi- ja nauhalankapaidat, eivät vaadi edes silitystä! Hyvä leikkaus ja laadukas kangas varmistavat, että mywear-vaatteet ovat helppoudestaan huolimatta siistejä ja huolitellun näköisiä.

Miksi kannattaa valita mywear

  • Mywear tekee pukeutumisen helpoksi. Mywear on nappivalinta sinulle, joka haluat pukeutua mukavasti ja helposti tyylistä tinkimättä.
  • Malliston värit on suunniteltu niin, että sävyt sopivat hyvin yhteen. Tarjolla on sekä klassisia perusvärejä että sesongin muotisävyjä.
  • Mywear-mallistosta löydät vaatekaapin perustuotteita, lempivaatteita ja klassikoita, jotka eivät mene pois muodista. Monikäyttöiset vaatteet ovat rennon tyylikkäitä, ja ne on helppo asustaa niin arkeen kuin juhlaan sopivaksi.
  • Materiaalit ovat kauniisti laskeutuvia ja mukavia käyttää.
  • Mitoitukseen ja malleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Ne on suunniteltu suomalaista vartaloa varten. Malliston mitoitus ja osa mallistosta säilyvät kaudesta toiseen samanlaisena. Omia luottovaatteitasi voit ostaa tutussa koossa ilman sovitusta.
  • Mywear on vastuullinen valinta. K-Citymarketin tarjoamat tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja. Tuotteiden hankinnassa noudatetaan Keskon vastuullisen hankinnan periaatteita.

Koko perheen mywear

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Mywear-uutuuksia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.