Leader ja Leader Vida -tuotteet Plussa-kortilla -20%

Hyvinvointia uuteen vuoteen! Tammikuussa 8.-31.1.2018 saat Leader ja Leader Vida vitamiini-, terveys- urheilu- ja välipalatuotteista Plussa-kortilla -20% edun.

K-Citymarketin valikoimista löydät laajan valikoiman kotimaisia Leader-välipala- ja proteiinipatukoita, jotka soveltuvat hyvin vauhdikkaaseen arkeen.

Leader Protein So Much Taste! -patukat sisältävät runsaasti laadukasta proteiinia, mutta vain vähän sokeria. Sarjaan kuuluu myös gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja - sarja onkin monipuolisuudessaan Suomen suosituin.

Uusissa Leader Dream -proteiinipatukoissa yhdistyvät hyvät ravintoarvot, herkullinen täyte sekä rapean suklainen rakenne. Osasta kauppoja löydät myös Zircca-uutuuspatukoita, joiden yksi tärkeimmistä valmistusaineista on kotisirkkajauho. Yhtä patukkaa kohden käytetään kotisirkoista valmistettua jauhoa, joka sisältää 15-17 sirkkaa.

Protein SoftBar on runsaskuituinen, vähäsokerinen ja -hiilihydraattinen proteiinipatukka. Nämä gluteenittomat patukat ovat perinteisistä proteiinipatukoista poiketen kuorruttamattomia ja soveltuvat erinomaisesti välipalaksi tai osaksi harjoituksen jälkeistä palautumista.

Valmiina kevään treeneihin

Urheiluravinteet ovat olennainen osa urheilusuoritusten onnistumista sekä kehon hyvinvointia. Leader Whey -proteiinijauheet antavat energiaa suorituksen aikana ja suorituksen jälkeen. Leader Reco -palautusjauheet auttavat kehoa palautumaan harjoituksesta nopeammin. Tuotteet soveltuvat hyvin niin kuntoilijoille kuin aktiiviliikkujillekin ja ovat nyt uusissa kätevissä, uudelleensuljettavissa pussipakkauksissa.

Aktiiviseen arkeen

Vida on puhtaasti suomalainen vitamiini- ja hivenainesarja, jonka jokainen tuote kehitetään ja valmistetaan Suomessa, suomalaisten tarpeita ajatellen. Vida vitamiini- ja terveystuotteilla täydennät ruokavaliota ja varmistat tärkeiden vitamiinien, mineraalien sekä aminohappojen päivittäisen saannin.

Pimeä vuodenaika, liikunta, ikääntyminen ja laihduttaminen korostavat riittävien suoja-aineiden tarvetta. Leaderin ravintolisillä varmistat tärkeiden suojaravintoaineiden päivittäisen saannin.

Leader ja Leader Vida -tuotteiden valikoimat vaihtelevat kaupoittain. Tutustu valikoimaan paikan päällä omassa K-Citymarketissasi ja osta suosikkisi edullisesti tammikuun ajan!

Terveellisesti tammikuussa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.