Eläinten päivä 4.10. aloittaa Eläinten viikon

Jokainen lemmikinomistaja tietää, että karvaista kaveria halutaan toisinaan hemmotella samoin kuin muitakin perheenjäseniä. 4.10. vietettävä Eläinten päivä on erinomainen hetki tähän! Koska juhlapäivien lisäksi jokaisena muunakin päivänä on yhtä tärkeää pitää huolta eläinystävistämme, löytyy K-Citymarketista monipuolinen valikoima tuotteita lemmikeille.

Eläinten päivästä alkaa myös Eläinten viikko, jota vietetään 4.-10.10. Suomessa Eläinten viikkoa vietettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1959. Päivämäärä valittiin alkujaan Fransiskus Assisilaisen muistopäivän mukaan, sillä hän on eläinten suojeluspyhimys. Nykyisin Eläinten päivää vietetään kuitenkin maailmanlaajuisesti, uskonnosta riippumatta. Eläinten omalla päivällä halutaan kunnioittaa eläimiä ja muistuttaa niiden hyvästä kohtelusta. Suomessa esimerkiksi Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto SEY järjestää vuosittain teematapahtumia sekä tuottaa opetusmateriaalia Eläinten viikkoon liittyen.

Kivaa karvaisille kavereille K-Citymarketista

Lemmikin hyvinvointi edellyttää jatkuvaa hoitoa ja huolenpitoa, mutta eläinystäväsi antaa saamansa rakkauden takaisin – moninkertaisena! Asusti kotonasi sitten koira, kissa tai hamsteri, K-Citymarketista löydät kattavan valikoiman tuotteita eri lemmikeille; ruokia sekä tarvikkeita turkinhoitotuotteista leluihin, pantoihin ja jyrsijöiden suolakiviin.

Kuten ihmiset, myös eläimet nauttivat hyvästä ja ravitsevasta ruoasta. Laadukkaat kuivaruoat koirille, kissoille ja jyrsijöille sekä liha-ateriat ja märkäruoat koirille ja kissoille pitävät lemmikit hyvässä kunnossa. Lemmikilläkin saa olla joskus herkkupäivä; siksi K-Citymarketista saa myös erilaisia herkkupaloja koirille ja kissoille

Lokakuu on syyssateiden aikaa, ja Eläinten päivän lenkkihetkikin vietetään ehkä hieman koleassa ulkoilukelissä. Ihmisille tarkoitetut pesuaineet eivät aina sovi lemmikin herkälle iholle - meiltä saat varta vasten lemmikin pesuun kehitellyt shampoot ja harjat, jotta pehmoturkkisen ja puhtoisen silmäterän hellittely olisi mukavampaa.

Tervetuloa lemmikkiystävällisille ostoksille omaan K-Citymarketiisi!

Tarjouksia hauvoille ja mirreille

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kodikkaita uutuuksia jouluun

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.