Guppyfriend-pesupussi

Guppyfriend on maailman ensimmäinen mikromuovia suodattava pesupussi. Se saa kerättyä talteen jopa 99 % vaatteista irtoavasta mikromuovista ja kuiduista. 

Mikromuovit ovat haitta ympäristölle

Mikromuovit ovat ympäristöhaitta, johon on hiljattain herätty laajalti. Mikromuovia päätyy luontoon ja vesistöön muun muassa tien pinnoilta ja auton renkaista sekä suuremman muoviroskan hajotessa. Pieniä, lähes näkymättömiä mikromuovikuituja irtoaa myös, kun pesemme keinokuitutekstiilejä, kuten teknisiä urheiluasuja sekä fleece- ja softshell-vaatteita.

Guppyfriend-pesupussi kerää talteen mikromuovia

Hyvä tapa estää kuitujen ja mikromuovien pääsy vesistöihin on pestä keinokuitutekstiilit Guppyfriend-pesupussissa. Guppyfriend on maailman ensimmäinen mikromuovia suodattava pesupussi. Se saa kerättyä talteen jopa 99 % vaatteista irtoavasta mikromuovista ja kuiduista. Pesupussin saumoista mikromuovi ja kuidut on helppo kerätä pesun jälkeen ja hävittää sekäjätteen mukana.

Pussin pehmeä pinta vähentää kuitujen irtoamista, joten Guppyfriend-pesupussilla säästää paitsi luontoa myös vaatteita. Guppyfriendiä käytetään tavallisen pesupussin tavoin – täytetään maksimissaan puolilleen ja laitetaan pesukoneeseen muun pyykin kanssa.

Lisää tietoa K-ryhmän toimista muovin vähentämiseksi: kesko.fi/muovi

Oman Guppyfriend-pesupussin voit ostaa K-Citymarketista!

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.