Ritzenhoffin My Finland -lasit yksinoikeudella K-Citymarketista

Neljä nousevaa suomalaista suunnittelijaa suunnittelivat samppanjalasit Ritzenhoffin Suomi 100 -vuoden kunniaksi julkaistavaa My Finland -lasisarjaa varten. Kukin lasi kuvastaa suunnittelijansa omaa näkemystä Suomesta, ja jokaisella suunnittelijalla on oma tarina kerrottavanaan.

My Finland -lasisarja on saksalaisen designlasien valmistajan Ritzenhoffin sekä sen pitkäaikaisen maahantuojan Icy Form Oy:n yhteistyöprojekti. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Ritzenhoff toteuttaa oman lasisarjan yksittäisen maan suunnittelijoiden kanssa.

Lauri Ylösen, Anni Pitkäjärven, Man Yaun sekä taiteilijakaksikko Saana ja Ollin suunnittelemat My Finland -samppanjalasit soveltuvat erinomaisesti paitsi Suomi 100 -teemaan, myös alkavaan juhlakauteen ja pukinkonttiin. Special edition -mallisto tulee myyntiin 15.11.2017, ja lasit myy yksinoikeudella K-Citymarket. Lasien hinta on 19,95/kpl.

Lue juttu lasien suunnittelusta joulukuun 2017 Pirkka-lehdestä >>

Tarinat lasien takana

Havuja – Anni Pitkäjärvi

"Suomen salaperäiset kuusimetsät kiehtovat minua hämyisellä tunnelmallaan. Aika seisahtuu, kun latvuston läpi siilautuva aamuaurinko lämmittää kesäyössä langennutta aamukastetta. Saman valon ja varjon leikin voi aistia myös suunnittelemani lasin pinnassa samppanjan viileyden luodessa pieniä pisaroita neulaskuvion ylle. Näin jokainen juhla ja jokainen yhdessä kohotettu lasillinen on ainutkertainen."

Lumihiutale – Lauri Ylönen

"Muuttaessani Los Angelesiin kolme vuotta sitten, tajusin, mikä paratiisi Suomi on. Ulkomailla asuessani olen saanut perspektiiviä nähdä Suomen eri tavalla. Arvostan Suomen rauhaa ja puhtautta, samoin kuin jokapäiväisen elämän helppoutta. Lumihiutale on minulle kaunis, herkkä, viileä, tyyni ja yksilöllinen kuin Suomi."

Maailman synty – Saana ja Olli

"Maailman synty -kuvitus saa inspiraationsa vanhoista suomalaisista luomistyyleistä, Kalevalan tarinasta maailman synnystä. Kuvitustyylin inspiraationa on perinteinen suomalainen ryijy- ja seinävaateperinne ja sen estetiikka."

Hän – Man Yau

"Lasi "Hän" juhlii naisia. Ei minkään erikoistapahtuman tai päivän vuoksi, vaan yksinkertaisesti ylistäen itse naiseutta. Historiallisesti Suomi on tähän päivään asti ollut eturintamassa sukupuolten välisten tasa-arvojen luomisessa, mutta parantamista on yhä, ja meillä on vielä pitkä tie saavuttaaksemme samat sosiaaliset, taloudelliset ja poliittiset oikeudet kaikille naisille ja miehille. Tasa-arvosta ei voi puhua liikaa ja siksi haluan omistaa lasini kaikille naisille."

Lue lisää suunnittelijoista >>

Lasit vasemmalta oikealle: Havuja - Anni Pitkäjärvi, Lumihiutale - Lauri Ylönen, Maailman synty - Saana ja Olli sekä Hän - Man Yau

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Riku Solapuro, puh. 09-75102700 www.icyform.com

Icy Form Oy on kansainvälisten premium-designtuotteiden maahantuoja, joka edustaa muun muassa brändejä Ritzenhoff, Blomus ja Vossen. Yritys toteuttaa myös kansainväliset luksusmerkit ja suomalaiset suunnittelijat yhyttäviä designhankkeita, joista hyvänä esimerkkinä on suomalaisten suunnittelijoiden Ritzenhoffille syksyllä 2017 suunnittelema My Finland -lasisarja.

Kodikkaita uutuuksia jouluun

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.