Uutta! Muurlan Vappu Keittiössä -sarja

Maanantai 29.05.2017 - klo 08.00

Muurla ja Vappu Pimiä ovat yhteistyössä luoneet uuden Vappu Keittiössä -tuotesarjan, joka sisältää muun muassa kauniita emalituotteita ruoanlaittoon ja tarjoiluun. Vappu Keittiössä -tuotteet löydät nyt kaikista K-Citymarketeista!

Muurlan ja Vappu Pimiän yhteistyö alkoi kuin telepaattisesti, kun Vappu sai idean yhteistyöstä kesämökkinsä saunanlauteilla Salossa ja samaan aikaan Muurlalla mietittiin, kuinka Vappu olisi yritykselle täydellinen yhteistyökumppani. Yhdistävä tekijä oli emali, jota Vappu käyttää omassa ruoanlaitossaan ja jossa Muurla on edelläkävijä.

''Näen tässä yhteistyössä valtavan mahdollisuuden, sillä Muurla tekee maailman parasta emalia. Nyt tämä kaikki on vihdoin virallista ja olen todella innoissani'', ilakoi Vappu.

Muurlan suunnittelija Noora Eerikäinen ja Vappu Pimiä aloittivat suunnittelun sarjan värimaailmasta ja sen jälkeen kuvioinnista, joka sai inspiraationsa jugendtalojen upeista ornamenteista. Emalituotteet valmistetaan käsityönä ja jokainen tuote on oma uniikki yksilönsä.

Muurla on viime vuosien aikana kehittänyt lähes unohtuneesta emalista teknisesti nykyaikaisen, tiukimmat kansainväliset elintarvikevaatimukset täyttävän tuotesarjan. Emali toimii Muurlan oman suunnittelun esimerkkinä siitä, kuinka perinteinen materiaali voidaan herättää henkiin uusilla ideoilla ja korkealaatuisella ja teknisellä tuotanto-osaamisella.

Emali on keittiömateriaalina monipuolinen, kestävä sekä hygieeninen ja toimii kaikilla liesityypeillä aina induktioliedeltä nuotiolle. Vappu keittiössä -sarjan kattilassa kypsyvät niin perunat, puurot kuin keitotkin - millä tahansa liedellä, nuotiolla tai vaikka grillissä!

Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi jokaisesta emalisesta Vappu keittiössä -uunivuoasta, -kasarista ja -kattilasta lahjoitetaan 0,20 euroa Lotta Svärd -säätiölle.

Tutustu Vappu Keittiössä -sarjaan omassa K-Citymarketissasi kätevästi kauppareissun yhteydessä!

Lahjakortti on aina mainio lahja

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.