Cutrin - pohjoisen hiusten asiantuntija

K-Citymarketin kauneusosastolta saat nyt paljon uusia hiustenhoitotuotteita! Tuttujen merkkien lisäksi valikoimiin kuuluu nyt myös kampaamolaatuisia tuotteita, kuten suomalainen Cutrin jonka erityisvahvuutena on pohjoisen hiuksen, hiuspohjan ja olosuhteiden syvä asiantuntemus.

Cutrin ISM - yksilöllisesti

Pohjoismainen hius. Se nyt vaan on erilainen.

Pohjoinen hius on poikkeuksellisen muotoinen, pehmeä ja lasimainen. Siksi se vaatii poikkeukselliset hoitotuotteet. Cutrin ISM on ainoa pohjoismaisille hiuksille kehitetty kampaamolaatuinen hiustenhoitosarja, josta löytyy yksilöllinen hoitoratkaisu jokaiselle pohjoiselle hiustyypille ja -tarpeelle.

ISM-sarjan ainutlaatuinen ARCTIC ACTIVE COMPLEX ™ -teknologia hoitaa, suojaa ja hellii hiuksia hiuslaadun ja hoitotarpeen mukaan erikseen valittujen arktisten aktiiviaineiden voimalla. Siksi se tuo pohjoismaisten hiusten parhaat puolet esiin.

Kattavasta sarjasta löytyy oikeanlaiset tuotteet niin normaaleille, hennoille, vahvoille, suorille, kiharille, taipuisille, kuiville, hauraille, värjätyille, vaativille, herkästi latistuville, sähköistyville, kemiallisesti käsitellyille, pitkille kuin lyhyillekin hiuksille.

Hoitosarjan shampoot, hoitoaineet, hoitosuihkeet ja hiusnaamiot on valmistettu Suomessa ja testattu yhteistyössä paikallisten kampaamoalan ammattilaisten kanssa. Ne tarjoavat hiuksille luonnollista terveyttä ilman parabeeneja tai väriaineita. ISM-shampoiden pesevät ainesosat ovat biohajoavia.

Ravitse hiuksia arktisen luonnon aktiiviaineilla! Miksaa ja tarjoile hiuksille yksilöllinen hoitoyhdistelmä joka päivään.

Innovatiivinen Cutrin Chooz

Ilmastoa ei voi valita. Muotoilutuotteet voi.

Me tiedämme, mitä vaatii eläminen ääri-ilmastossa jossa lämpötila vaihtelee vuoden mittaan jopa 60 astetta. Pohjoisessa, jossa pipokausi kestää puolet vuodesta. Me tiedämme, mitä arki vaatii arki hentojen, silkinpehmeiden ja lasimaisten hiusten kanssa, jotka sähköistyvät ja liimautuvat herkästi päätä myöten.

Vaikka taivaalta vihmoisi räntää, tuuli tuivertaa ja pakkanen paukkuu, on hiuksillamme oikeus näyttää upeilta joka päivä. Innovatiivinen Cutrin Chooz -hiustenmuotoilusarja on kehitetty erityisesti pohjoiselle hiustyypille ja pohjoisen haastaviin olosuhteisiin.

Tuotteet suojaavat sekä hiuksia että kampausta kosteudelta, viimalta, auringon haitallisilta säteiltä ja mekaaniselta kulutukselta latistamatta hennoimpiakaan hiuksia. Hellävaraisissa muotoilutuotteissa on lämpö-, kosteus- ja UV-suoja käyttötarkoituksen mukaan.

Pehmeät kiharat syksyn juhliin

Loppuvuoden juhlissa hiukset saavat hulmuta pehmeillä kiharoilla ja suurella volyymilla. Riittävän pienissä osioissa toteutettu kihara imitoi luonnonkiharaa tehden kiharakampauksesta luonnollisen ja ihanan rennon.

  1. Pohjusta hiukset Chooz Multisprayllä ja Heat Protection Spray -lämpösuojasuihkeella.
  2. Luo kiharat joko suoristusraudalla tai sauvalla. Anna kiharoiden jäähtyä.
  3. Viimeistele kiharapilvi suihkuttamalla Chooz Root Lifting Finishing Spray -viimeistelysuihkeella kerroksittain hiuksiin. Lisää halutessasi sileyttä ja kiiltoa Chooz Anti-Frizzer -kiiltovoiteella.

Kihara antaa hiuksille rakennetta ja volyymia ja viimeistelee säihkyvän juhlakauden lookin.

Rakenna, muotoile ja viimeistele kampauksesi Cutrin-tuotteilla, jotka löydät oman K-Citymarketisi kauneusosastolta!

Hehkuen kevääseen

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.